Hoppa till innehåll
Logent logotyp

Industriarbetare på heltid till PVI Segerström

Ansök nu
Är du en samarbetsvillig person med stort driv och som gillar att arbeta fysiskt? Då kan du vara den vi söker. Vi söker just nu industriarbetare till PVI Segerström i Eskilstuna.

Om företaget:
PVI Segerström AB är en specialiserad aktör inom komponenttillverkning genom pressning, svetsning och målning i stål, rostfritt och aluminium. Bolaget producerar komplexa produkter och kunderna finns inom segmenten Automotive och Industri. PVI Segerström AB som är beläget i Eskilstuna kommun, har en omsättning på 270 miljoner och är ca 90 anställda. Läs mer om oss på www.pvisegerstrom.se.

Dina arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna kan variera efter kundens önskemål och avdelningar. Men oavsett arbetsuppgift kräver arbetet ansvarstagande, noggrannhet och fysisk förmåga då det förekommer tunga lyft i arbetet.

Vem söker vi:

För att lyckas i rollen som industrimedarbetare ska du vara flexibel och ansvarstagande. Vidare ser vi även att du har en känsla för kvalitet och har en god arbetsmoral. Det krävs god fysik och det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och inte rädd för att ta i.

Om Logent och vad vi kan erbjuda dig som anställd:

Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult. Som konsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du som konsult har en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens roll är att se till att du trivs, att du utvecklas och som i stort ansvarar för dina uppdrag.

Krav:
  • Förstå och tala svenska
  • Du ska vara 20 år fyllda
Meriterande:

Tidigare arbete inom industrin är det mycket meriterande.

Övrigt om tjänsten:

Arbetstiderna är förlagda dagtid:

Mån-tors 06:54 - 16:00

Fre: 06:54 - 14:00

Om ansökan:

Du söker tjänsten via annonsen.

Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi ber er vänligen att inte ringa oss för att söka tjänsten. Det är enbart ansökningar via länken som behandlas.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Logent
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 okt. 2023 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3800 anställda i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare