Hoppa till innehåll
Logent logotyp

Administratör/HR till Beijer, Logent

Publiceringsdatum
25 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Logent
Telefon
Ansök nu
Om Logent:

Logent är marknadsledande inom kontraktslogistik i Norden. Vi erbjuder våra kunder ett unikt och brett tjänsteutbud där vi strävar efter ständiga förbättringar genom robusta operativa processer och fokus på starkt ledarskap. Vi är på en häftig tillväxtresa och ser ett fortsatt starkt intresse för våra tjänster.

Logent har nu fått äran att etablera och driva Beijer Byggs nya centrallager i Eskilstuna. Det nya lagret är en 65 000 kvadratmeter stor byggnad som inkluderar den senaste tekniken. På ett innovativt sätt kombinerar vi ett konventionellt lager med automationslösningar för att uppnå en oslagbar servicenivå.

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3800 anställda i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Nederländerna.

Arbetsuppgifter och ansvar i korthet:
  • Leda administrativa processer: Arbetsmiljöarbete (SAM) (BAM) Tidsrapportering i system
  • Hantera kommunikation och arbete med lokala fackorganisationer
  • Stötta och driva personalfrågor tillsammans med respektive chef
  • Lokalt ansvarig för verksamhetssystem
Som administratör med HR-inriktning besitter du mycket goda kunskaper inom arbetsmiljö/hälsa och SBA. Du har erfarenhet av att arbeta mot olika fackliga organisationer och besitter därmed en bred kunskap om respektive kollektivavtal. Du har också en bred kunskap om verksamhetssystem (ISO) och arbetar faktabaserat.

Du har tidigare skaffat en stor teknisk kunskap av att arbeta i Officepaketet och relaterade HR-System. Som person tar du ägandeskap över dina arbetsuppgifter och klarar av att hantera stressfulla situationer. Du är även lyhörd och kommunicerar på såväl Svenska som god Engelska. Du trivs att vara central i en dynamisk organisation där din kompetens kommer till nytta i många delar av verksamheten. Du har stor påverkansmöjlighet hur din roll utformas och vi värdesätter en innovations- och initiativrik personlighet.

Vad erbjuder vi?

Välkommen till en unik möjlighet att vara med och på en spännande och utvecklande resa på en nybyggd modern arbetsplats som inkluderar bland annat elbilsladdning och gym

Kom ombord du också, det blir en rolig resa! Vi tycker om ett högt tempo och bidrar aktivt med bra energi och engagemang både till kollegor och kunder. Vi har kul på jobbet, är flexibla och ställer alltid upp för varandra.

Tjänsten är på heltid på plats i Eskilstuna, du rapporterar till Site Manager.

Ansökan:

Urval görs löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, engagemang och lämplighet.

Har du frågor kring tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Thérèse Grivérus, therese.griverus@logent.se. Vi behandlar inte ansökningar via mejl p g a GDPR.
Logent logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 dec. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3800 anställda i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Strömstad
Transport & Logistik
Företagslogga
Götene
Transport & Logistik
Företagslogga
Laholm
Fordon
Företagslogga

Liknande Jobb

Eskilstuna
Administration
Företagslogga
Nyköping
Administration
Företagslogga