Hoppa till innehåll
Landrins Bil AB logotyp

Landrins Bil söker Redovisningsekonom

Ansök nu
Landrins Bil söker en ekonom till vår redovisningsfunktion i Eskilstuna. Vi växer och söker nu dig som vill kombinera ditt engagemang och dina kunskaper inom redovisning. I rollen som ekonom blir du en viktig del i vårt ekonomiteam som servar samtliga våra anläggningar i Sverige. Här får du en tjänst som jobbar enligt Landrins Bils vision "Nöjd Kund".

Om tjänsten

I huvudsak kommer du att arbeta med löpande redovisning och rapportering.

Dina arbetsuppgifter består exempelvis av:
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Upprättande av månadsbokslut samt årsbokslut
  • Rapportering
  • Registrera mellanhavanden med finansbolag/bilagenturer
Arbetet utförs bland annat i:
  • Kobra
  • Palette
  • Pricka Bokslut och Pricka Konto
  • Olika rapporteringssystem
Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande jobb i en organisation med i tillväxt. Du kommer att ingå i en central ekonomiavdelning på nio personer, varav sex personer i redovisningsteamet. Du kommer att rapportera till ekonomichefen och sitta i fräscha lokaler i Eskilstuna. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid/dagtid.

Landrins Bil värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av redovisning och känner dig trygg i tillämpningen av svenska redovisningsregler. Du har en kandidatexamen inom företagsekonomi eller motsvarande erfarenhet från ditt tidigare arbetsliv.

Vi letar efter dig som har eget driv och vill vara en del i vårt framåtlutande ekonomiteam.

Ansökan

Skicka in ditt CV redan idag, då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag den 2023-06-26. Frågor angående tjänsten besvaras av vår ekonomichef Karin Jonsson, via e-post på karin.jonsson@landrinsbil.se.

Välkommen med din ansökan!

Om Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik ,Lund, Hässleholm och Älmhult. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca 320 anställda och omsätter ca 1,8 miljarder.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande.

Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet - för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Besök vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 juni 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare