Hoppa till innehåll

Landrins Bil i Eskilstuna söker transportbilssäljare

Landrins Bil expanderar och vi söker nu en proaktiv lagspelare till vårt framgångsrika försäljningsteam . Vi söker dig som älskar kundkontakter och triggas av att göra det lilla extra till att kunden får uppleva en "wowkänsla" i sin kundresa. Landrins Bil i Eskilstuna är en del av en gemenskap i en familjeägd organisation med framdrift i Sverige.

Om Tjänsten

Du kommer att arbeta med nybilsförsäljning av marknadsledande varumärken inom transportbilssegmentet till främst företagskunder. I din roll kommer du aktivt att söka upp, ta hand om och bearbeta kunderna på den lokala marknaden. Du är driven under hela säljprocessen - från första kontakt i olika miljöer där kunden är på våra digitala kanaler, via telefon, ute hos kund eller i vårt showroom på anläggningen - till offertskrivning, -rådgivning- leverans och täta uppföljningar.

Du kommer arbeta proaktivt för att nå ut till nya kunder och nå uppsatta mål och du kommer vara en del av utvecklingen av vår kundresa med försäljningen av transportbilar.

Tjänsten är i Eskilstuna och är en tillsvidareanställning och vi kan tillämpa 6 månaders provanställning. Tillträde för tjänsten är efter överenskommelse och vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person för tjänsten.

Din profil

Är du nyfiken och har mod av att lära och tänka nytt och beredd att göra det lilla extra för att bidra till att du och teamet får de nöjdaste kunderna i branschen? Du har en stark inre drivkraft och högt engagemang med att ta dig an nya tillvägagångsätt för att nå uppsatta mål. Du är utåtriktad och får energi av att bygga relationer och leverera kvalité i världsklass. Då kan du vara rätt person för denna tjänst.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Tidigare erfarenhet av bilförsäljning är meriterande. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och ser gärna fler tjejer söker sig till bilsäljaryrket.

Säkra din karriär i en föränderlig värd

Hos oss på Landrins Bil får du jobba i en expansiv och positiv miljö med en härlig laganda, där den ena dagen inte är lik den andra. I tjänsten ingår tjänstebil, löpande utbildningar tillsammans med våra generalagenter för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension. Vi erbjuder ett spännande försäljningsjobb i en organisation i tillväxt.

Marknaden

Bilbranschen genomgår den största transformationen på över 100 år. Alla biltillverkare är i frammarschen till att elektrifiera sina portföljer och erbjuda elektrifierade alternativ i plug-in hybrider och elbilar. Bilbranschen befinner sig mitt i elektrifierings-processen och räknar 2025 med att endast sälja helelektriska bilar. Många kunder står inför valet att köpa sin första elbil och har därmed en rad frågeställningar - Finns laddstationer tillgängliga, vad krävs för att montera en laddplats hemma, hur ser ägandekostnaden ut - Det är frågeställningar som vi experter informerar kunder om och ska få de att känna sig trygga med.

Har vi väckt ditt intresse av att bli en del av Landrins Bil?

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 2023-11-30. Frågor angående tjänsten besvaras av försäljningsansvarig Andreas Thorsell via e-post, andreas.thorsell@landrinsbil.se.

Om Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik, Lund. och våra nyförvärv i Älmhult och Hässleholm. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca 330 anställda och omsätter ca 1,8 miljarder.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är en brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet - för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Besök vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.
Landrins Bil AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Eskilstuna
Bygg & Hantverk
Företagslogga