Hoppa till innehåll
Landrins Bil AB logotyp

Landrins Bil i Eskilstuna söker en Rekondansvarig

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Landrins Bil växer och vi söker nu en Rekondansvarig till vår Mercedes anläggning i Eskilstuna . Du kommer vara en del av vårt serviceteam och bidra till att vi får branschens nöjdaste kunder och kollegor. Vi erbjuder ett spännande arbete i en ny roll med marknadsledande produkter i en familjeägd organisation.

Om Tjänsten

Som ansvarig bilvårdstekniker kommer du att ha ansvar för den dagliga driften, avdelningens resultat och ett visst personalansvar. I arbetet ingår vardagliga arbetsuppgifter som att rekonditionera nya och begagnade bilar till vår bilhall och våra kunder. Som ansvarig för avdelningen förväntas du att aktivt vara med och utveckla verksamheten och rutiner för det dagliga arbetet. Du är ansvarar för detaljerna och helheten så att bilen kommer till sin rätt när kunden får den levererad.

Viktigt att du trivs med att arbeta efter uppsatta mål och arbeta med att överträffa kundens förväntningar på bästa sätt genom att jobba mot vår vision "nöjd kund".

Placeringsort är Eskilstuna och tjänsten avser heltid. Vi erbjuder tillsvidare anställning och vi kan tillämpa 6 månaders provanställning. Lönen är fast månadslön.

Din Profil

Du är en prestigelös person som trivs med att att arbeta fysiskt och ta ansvar . Att alltid ge bästa service, att se nya möjligheter och ha ett positivt arbetssätt är en naturlig del av din personlighet. Du är dessutom pedant och tycker om att arbeta tillsammans i grupp samtidigt som du är initiativtagande och kan fatta egna beslut.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och du är intresserad av att arbeta med att utveckla arbetsrutiner och våra medarbetare i teamet. Du drivs av att uppnå goda resultat genom bra teamkänsla och uppnå goda resultat.

Vi ser gärna att du tidigare har haft ledarrollen och har erfarenhet av bilrekonditionering. Du talar flytande svenska, har grundläggande datavana och besitter B-körkort.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Säkra din karriär i en föränderlig värd

Vi erbjuder en spännande roll i en organisation i tillväxt. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag, förmånscykel och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 2024-06-10. Frågor angående tjänsten besvaras av Platschefsansvarig ,Rasmus Barrögård rasmus.barrogard@landrinsbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik ,Lund, Älmhult och Hässleholm. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 350 anställda och omsätter ca 1,6 miljarder. Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet. Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.
Landrins Bil AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.