Hoppa till innehåll
Landrins Bil AB logotyp

Billackerare , Bilgård Eskilstuna

Ansök nu
Är du redo för nya utmaningar och ser en framtid på en arbetsplats och i en bransch med starka framtidsutsikter? Vi söker en billackerare till vår skadeverkstad i Eskilstuna som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår vision "nöjd kund". Du kommer vara en del av en familjeägd organisation och arbeta med marknadsledande produkter.

Om tjänsten

Som Lackerare hos oss på Landrins Bil kommer du arbeta med i ett härligt kompetent gäng med bilplåtslagare och verkstadschef och jobba tillsammans mot uppsatta mål.

Dina arbetsuppgifter består av att åtgärda krockskadade bilar främst genom lackarbete i samtliga steg, såsom slipning, grundning, maskering, lackering. Tjänsten innebär även att bistå med hjälp till lättare plåtslageriarbeten.

Placeringsort kan vara Eskilstuna/Västerås

Tjänsterna avser heltid och är tillsvidareanställningar, vi kan tillämpa 6 månaders provanställning. Lönen är fast månadslön med prestationsbaserad bonus.

Din profil

Du är noggrann, kvalitetsmedveten med hög servicekänsla och förstår värdet med nöjd kund. Du ska kunna arbeta självständigt, men uppskattar vikten av att vara en bra lagspelare. Du ska trivas i en miljö där du arbetar nära dina kollegor i ett litet team och motiveras av uppsatta mål.

Du är utbildad lackerare eller likvärdig utbildning alternativt har några års arbetslivserfarenhet.

Innehar B-körkort.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete med ett företag och anläggning som befinner sig i en spännande expansionsfas med stark tillväxt. Tjänsterna innebär goda förtjänstmöjligheter, självständigt arbete med goda förutsättningar och bra kollegor .

Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Välkommen med din ansökan

Skicka in ditt Cv redan idag, då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag , senast 2023-10-15 Frågor angående tjänsten besvaras via e-post av skadeverkstadschef Daniel Pettersson , daniel.pettersson@landrinsbil.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 okt. 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 330 anställda och omsätter ca 1,8 miljarder.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare