Hoppa till innehåll

Commodity Manager till JTEKT CS Sweden AB

Erfaren inköpare med teknisk förståelse sökes till expansiva och branschledande JTEKT Column Systems i Eskilstuna.

Har du erfarenhet av både strategiskt och operativt inköp från verkstadsindustrin? Trivs du i en roll där du både får förvalta och utveckla affärer och leverantörsrelationer både nationellt och internationellt och då ofta i en projektledande roll? Bra! Då kan denna roll som Commodity Manager i ett marknadsledande internationellt företag inom Automotive vara rätt för dig.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

JTEKT Column Systems AB är en producent och leverantör av styrkolonner och teleskopiska axlar till den tunga fordonsindustrin. JTEKT Column Systems bedriver en omfattande produktutveckling med tidig medverkan hos kunden. JTEKT Column Systems är ett företag med stabila ägare och en positiv utveckling. Kundavtalen sträcker sig över flera år och våra kunder representerar samtliga ledande lastbilsproducenter i Europa. JTEKT Column Systems marknadsandel är ca 60%.

Hos oss får du en roll med stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö.

Möjlighet att arbeta remote vid behov finns.

Dina arbetsuppgifter
  • Förvalta och utveckla affärer och leverantörsrelationer, regionalt och globalt, internt tvärfunktionellt samt externt genom personlig kontakt med leverantörer
  • Säkerställa försörjning av komponenter till företagets produktion
  • Att tillsammans med leverantörerna säkerställa processer gällande kvalitetsmål, price/performance och delivery on time
  • Agera projektledare i leverantörsrelaterade projekt och processer, både internt och hos leverantör
  • Utarbeta strategier för respektive sortiment/leverantör
  • Delta i utvecklingsprojekt och svara för leverantörsrelaterade frågor
  • Förhandla fram nya avtal eller omförhandla gamla
  • Etablera nya leverantörer
  • Ansvara för eskalering av resurser i angelägna leverantörsfrågor
  • Rapportering av KPI samt nyckeltal
Värt att veta

Du ingår i ett team av två Commodity Managers och rapporterar till General Manager Inköp. Rollen innebär ett helhetsansvar för tilldelade leverantörer; kommersiellt och vad gäller att säkerställa processer, kvalitet och anskaffning av material. En av de viktigaste uppgifterna är att interagera med, och skapa bra och långsiktiga relationer med leverantörerna och andra intressenter för att skapa gemensamma förutsättningar för lönsamma och hållbara affärer över tid.

Tjänsten innebär resor, ibland med kort varsel, internationellt

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en teknisk eller ekonomisk högskoleutbildning och har flerårig erfarenhet av rollen från verkstadsindustrin. Det är meriterande om du har erfarenhet från fordonsindustrin. Du bör också vara tekniskt kunnig för att kunna förmedla teknik mellan leverantör och JTEKT Column Systems AB. Vidare ser vi gärna att du har projektledarerfarenhet. Då rollen innebär både svenska och internationella kontakter talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska. Om du kan ytterligare språk är det meriterande.

Som person är du drivande, resultatfokuserad och affärsmässig. Du är även relationsskapande, social och kommunikativ.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
JTEKT Column Systems AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
21 dec. 2023 (18 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Eva Sahlin
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Strängnäs
Transport & Logistik
Företagslogga
Nyköping
Organisation & ledning
Företagslogga