CE-chaufförer Eskilstuna

CE-chaufförer Eskilstuna

Om jobbet:

Till vår kund belägen i Eskilstuna söker vi nu CE-chaufförer för körning av arbetskläder, textilier samt hygienprodukter till vårdinrättningar, hotell och restauranger i hela Mälardalen. Du utgår från Eskilstuna dit du återvänder efter avslutat pass. Du kommer att vara anställd av Jobandtalent och uthyrd till kund, men med stor möjlighet att gå över i anställning hos kunden senare i höst.

Vem söker vi?

Vi söker dig med trevligt kundbemötande och har en hög servicekänsla. Du har en god fysik då arbetet stundtals är fysiskt krävande. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av att köra lastbil med släp och känner dig trygg med att backa till kaj.

Arbetstider:

Arbetstiderna variera beroende på vilken rutt man hamnar på, vilket innebär att det finns möjlighet att starta tidig morgon, eftermiddag/kväll.

Krav:
  • CE-körkort
  • YKB
  • Digitalt förarkor
  • Mycket god svenska i tal och skrift alternativt mycket god engelska.
Meriterande:
  • Truckkort
  • Minst 6 månaders kontinuerlig körning av lastbil med släp
Tillsättning:

Tjänsterna beräknas starta i mitten av maj, där du kommer att vara anställd av Jobandtalent och uthyrd till kund, men med stor möjlighet att gå över i anställning hos kunden under sen hösten.

Intervjuer sker löpande.

Om Jobzone by Jobandtalent:

Jobzone har funnits sedan 2002 och ingår sedan 2022 i Jobandtalent - Vi är framtiden för den temporära arbetsmarknaden. Vi anpassar ständigt våra tjänster och erbjudanden till att bästa passa behoven för nya branscher, företag och konsulter.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.