Hoppa till innehåll
Jobandtalent logotyp

Supervisor hos DHL, Eskilstuna

Ansök nu
JOBBA SOM OPERATION SUPERVISOR HOS DHL SUPPLY CHAIN

DHL Supply Chain bygger varuflödeslösningar åt världens ledande företag med nyttjande av global kunskap, marknadskännedom och strukturerade processer. Tack vare deras expertis inom kontraktslogistik och breda branschkännedom kan de erbjuda tjänster inom anpassade lösningar, lagerhållning, orderleverans och transport som hjälper kundföretag att bli mer produktiva, effektiva och konkurrenskraftiga.

Om tjänsten

I rollen som Operation Supervisor jobbar du med en tvådelad tjänst.
En del av ditt arbete består av att ansvara för produktionen inne på lagret efter kundernas förväntningar. Det betyder att du i din roll säkerställer att DHL leverera enligt överenskomna leveranstider och kvalitetsmål med deras kunder.
Den andra delen av din roll är som Implementations Coach, där du jobbar med implementering av DHL's standardiserade arbetssätt, du coachar och leder underställda arbetsledare för att hålla samtliga på samma kurs. Genom detta jobbar du aktivt med LEAN och du förväntas vara en förebild för andra att följa i dina spår.
Arbetsuppgifter:
  • Driva igenom förbättringsarbeten för utveckling av den befintliga verksamheten
  • Utveckla och motivera underställda Coordinators till framgång
  • Planera och utveckla samt följa upp verksamheten och framtagna nyckeltal inom arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet och produktivitet
  • Initiera förbättringsmöjligheter för verksamheten, samarbeta kring detta inom ledningsgruppen
  • Löpande arbeta för en trygg och säker arbetsmiljö, jobba proaktivt och notera riskfaktorer för att förebygga ohälsa och olycksfall inom ditt ansvarsområde
  • Följa upp tidigare resultat för produktivitet och kvalitet, säkerställa att enheten når uppsatta budgetmål
Detta är en direktrekrytering där Jobandtalent är med som tredjeparts och ansvarar för rekryteringsprocessen medan anställning blir hos DHL.

Om dig

Vi tror att du som erbjuds tjänsten har med dig arbetslivserfarenhet sedan innan inom lager och logistik. Du har även dokumenterad erfarenhet av arbete som ledare och är van vid att inneha personalansvar. Som person är du lojal, pålitlig, pedagogisk och engagerad. Du har en stark kommunikativ förmåga och lätt för att motivera andra till att följa dig i ditt arbete. Du har tillit för din personal och vågar ge dem ansvar, men är likväl snabb och tydlig i ditt hanterande av oönskade situationer. Du är noggrann i ditt arbete, lämnar inget åt slumpen men har även en positiv lösningsinriktad attityd. Din inställning är att en kunds problem är ditt problem och ser därför alltid till att service i världsklass alltid levereras.

Krav:
  • Goda kunskaper i LEAN och verksamhetsutveckling
  • Starka färdigheter inom Office-programmen
  • God planerings- och uppföljningsförmåga
  • Goda kunskaper inom svenska och engelska i tal såväl som skrift
Det är meriterande om du har mycket goda kunskaper i Excel.

Om jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna process har DHL valt att använda Jobandtalent som enda leverantör och undanbeder kontakt av andra leverantörer.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare