Hoppa till innehåll
IndustriQompetens logotyp

Kund- och bemanningsansvarig på IQ

Ansök nu
Vi söker en industriell affärsperson med integritet och driv

Industriproduktionen i regionen har fullt upp och vi gör vårt bästa för att försörja den med bästa möjliga kompetens. Vår ambition är att alltid vara den viktigaste samarbetspartnern inom bemanning och rekrytering för våra kunder. Vi vill fortsätta bygga IQ som ett industriföretag som känner industrin och dess behov och vi vill göra svensk industriproduktion bättre genom att lyfta människor och kunder till nästa nivå.

För att kunna göra detta ännu bättre söker vi nu dig som gillar att göra affärer med industrin. Du kommer att arbeta mycket uppsökande och proaktivt både mot regionens industriföretag och mot personer som har det som krävs för att arbeta inom industrin. Du kommer att vara med och bygga upp ett nytt kontor i Eskilstuna/Sörmland.

Du kommer att ha bemannings- och försäljningsansvar gentemot dina kunder, där du ingår i ett team som samarbetar för att alltid hitta rätt person till rätt plats hos kunden.

Dina arbetsuppgifter handlar mycket om sälj och rekrytering, men också om affärsutveckling:
  • Leta upp och bearbeta nya kunder inom regionen.
  • Driva din egen linje gentemot kunder och personal, men alltid agera i samråd med övriga i bemanningsteamet för att nå gemensamma mål.
  • Arbeta proaktivt med kandidater, utgå från kandidat snarare än uppdrag.
  • Upparbeta och ansvara för ett antal egna kunder i regionen, samt för den personal som arbetar hos dessa kunder.
  • Utveckla vårt erbjudande med nya roller/nivåer inom bemanning/rekrytering genom att fokusera på mer avancerade tjänster inkl tjänstemän.
  • Branschen behöver förnyas och vi vill att du ska bidra till och driva utvecklingen mot effektivare processer.
Du kommer även att få bidra till och ta ett specifikt ansvar för utveckling av vad vi erbjuder till våra kunder samt hur vi erbjuder det. En dos affärsutveckling med andra ord.

Och vem är du?

Du har en stark motor med stort driv och vilja. Din nyfikenhet och självmotivation kommer hjälpa oss att driva IQ framåt. Även om du har individuell drivkraft, är du också en lagspelare.

Du har också ett stort hjärta och är intresserad av människor. Du gillar att bygga relationer inte bara för att göra en affär. Du är prestigelös och vågar att chansa ibland, men du har också en stark vilja att vinna.

Till sist har du också en skarp hjärna. Du ska kunna se framåt och välja rätt approach. Du ska förstå att en affär är bäst på lång sikt och inte bara här och nu.

Du är intresserad av industri och teknik. Du vet hur en industriproduktion ser ut och funkar, samtidigt som du gillar att bygga relationer och se gemensamma möjligheter. I den här rollen ingår dessutom ett ansvar för de konsulter som jobbar hos dina kunder - när du har kommit igång ordentligt kan du ha arbetat upp 20-30 personer som du ska ha koll på och hjälpa till bästa möjliga resultat ute hos kund.

Vi tror att du redan idag har erfarenhet inom detta område, men att du vill utveckla dig och bli en riktigt vass affärsperson inom industrin. Förmodligen har du relevant YH- eller högskoleutbildning, men kön och etnisk bakgrund är helt irrelevant.

Hos oss kommer du få arbeta med ett mycket kompetent team som kan det här med industriproduktion och bemanning. Vi kan det så bra att vi behöver utmanas och få in någon som ställer alla frågor som vi själva glömmer att ställa. Vi behöver få någon som lyssnar av, analyserar läget och kör på.

IQ har ett starkt varumärke och är en leverantör med mycket gott rykte. Ibland är det faktiskt ett problem att vi är så bra på att hitta rätt person till rätt plats - de går så ofta över till våra kunder.

Hos oss på IQ kommer du ges stort eget ansvar, men också stöd i de lägen du behöver det. Vi tror på att varje individ kan bidra och måste ges utrymme att växa.

Vi går igenom ansökningarna löpande varför det är viktigt att inte vänta med din ansökan. Du kommer inte ångra dig - skicka in din ansökan idag.
Mer info
Kontaktperson
Peter Nilsson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

IQ har en pool med tekniskt yrkesskickliga medarbetare som hyrs ut vid behov. Flera företag delar på personer med kompetens som det råder brist på.
Verksamheten riktar sig till tillverkningsindustrin i Mälardalen och södra Dalarna.
Det nära samarbetet med företagen säkerställer inriktningen vid rekrytering och utveckling av medarbetarna. IQ satsar på den sociala kompetensen, nya tekniker och arbetsmetoder vilket gör att kompetensen alltid är aktuell.
Som arbetsgivare tillämpar IQ Teknikavtalet och erbjuder personalen bra anställningsvillkor, vilket attraherar många duktiga personer till personalpoolen. Det säkerställer i sin tur den långsiktiga kompetensförsörjningen.
IQ hjälper sina kunder inom det personaldministrativa området, exempelvis med rekrytering, tester, kompetensanalyser, utbildningar, kompetensväxling och vid nerdragningar.