Hoppa till innehåll
GPV logotyp

Test Development Engineer till GPV Västerås

Information om tjänsten

GPV är ett av Europas största företag inom elektroniktillverkning och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom bland annat industriteknik och medicinteknik. Vi på Professionals Nord söker just nu en Test Developement Engineer till GPV i Västerås. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos GPV under 9 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Söker du en arbetsplats med spännande och omväxlande arbetsuppgifter och vill spendera dina arbetsdagar tillsammans med ett härligt gäng kollegor? Välkommen med din ansökan!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter

Som Test Developement Engineer specificerar, designar, utvecklar och implementerar du automatisk testutrustning och testprogram för produktionstestning. Du skapar testdesigndokumentation innefattande testinstruktioner, specifikationer, ritningar och verifieringsplaner. Du kommer även att utveckla alla produktionstesters processer och utrustning. Du arbetar i nära samarbete med produktions-, kvalitets, ingenjörs- och produktionsteamen samt med underleverantörer.

Vi söker dig som:

Har en kandidatexamen eller YH-examen inom elektronik, automation, IT eller motsvarande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. För att lyckas i rollen har du även erfarenhet av både elektronik och programmering, t.ex. inbyggda system. Som person är du en teknikintresserad problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare har du en god kommunikationsförmåga och ser alltid till att utföra dina uppgifter med kvalitét inom avsedd tidsram.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Västerås

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Malin Qvarsell, konsultchef

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Malin Qvarsell
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare