Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Social Media Manager till ledande bolag inom fordonsbranschen!

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi är åt kunds räkning på jakt efter en kreativ och resultatinriktad Social Media Manager för att lyfta deras varumärkesnärvaro över våra digitala plattformar. Vi söker dig som har en passion för berättande, en förmåga att engagera publiken och känner till de senaste trenderna inom sociala medier!

Om tjänsten
Vår kund är en en ledande aktör fordonsintustrin. Deras organisation strävar efter att förse marknaden med högkvalitativa produkter och enastående service. Nu söker de en engagerad Social Media Manager för att fortsätta stärka deras närvaro på marknaden och bli en del av deras team i Eskilstuna.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att utveckla och genomföra marknadsstrategier för att stödja våra säljregioner. Du kommer att vara den drivande kraften bakom skapandet och koordineringen av marknadsföringskampanjer och initiativ för att stärka varumärket. Dessutom kommer du att ansvara för innehållsproduktion och distribution på företagets digitala plattformar. Genom att samarbeta med andra avdelningar säkerställer du att våra marknadsföringsinsatser är i linje med företagets övergripande mål och strategier. Du kommer även analysera och utvärdera marknadsdata för att identifiera trender och möjligheter som kan öka vår framgång på marknaden. I denna roll får du möjlighet till professionell tillväxt inom en stor och global organisation.

Arbetsuppgifter
 • Använda och kontinuerligt utveckla sociala mediestrategier för att öka varumärkeskännedomen och engagemanget.
 • Skapa fängslande innehåll över plattformar, med fokus på Meta och LinkedIn för att starta samtal och bygga gemenskap.
 • Analysera prestandamätningar för att finslipa strategier och rapportera om ROI.
 • Ligga steget före sociala medietrender och integrera dem i strategier för att hålla vårt varumärke aktuellt och relevant.
 • Samarbeta nära med innehållsproducenter, kanalägare och andra interna intressenter.
 • Samarbeta med externa byråer vid behov.
Vi söker dig som har
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Erfarenhet av att hantera sociala medieplattformar eller gemenskaper
 • Copywriting- och visuell berättarförmåga
 • Förmåga att analysera data, dra insikter och justera strategier därefter
 • Utmärkta kommunikations- och samarbetsförmågor
 • Talar flytande svenska och engelska, tal och skrift
I denna roll kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är en driven och kommunikativ individ med förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du bör vara ödmjuk, samarbetsvillig och ha en stark vilja att kontinuerligt utvecklas och lära dig. Erfarenhet av arbete med digital marknadsföring och sociala medier är mycket uppskattat.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag på 12 månader med option att det övergår i en fast anställning hos kunden.

Övrig info
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Eskilstuna
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (76 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?