Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Hårdvaruingenjör till Bolag i Fordonsbranschen

Ansök nu
För kunds räkning söker vi nu en junior hårdvaruingenjör med fokus på elektriska/elektroniska komponenter. Bolaget är världsledande inom fordonsindustrin och det finns stora möjligheter att utvecklas i rollen. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:
I rollen som junior hårdvaruingenjör kommer du ingå i ett team på cirka 10 personer. Det är idag en renodlad hårdvaruavdelning där du kommer arbeta med styrenheter och elektronikkomponenter. Avdelningen konstruerar idag ingen egen hårdvara utan skapar detaljerade specifikationer som sedan skickas till underleverantörer som konstruerar hårdvaran. Avdelningen är inne i en expansiv fas och de utvecklar just nu flera nya produkter som exempelvis kameror. Du kommer ha många olika kontaktytor, både inom företaget och med leverantörer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
 • Hantera flera olika artiklar parallellt
 • Ta fram nya komponenter genom att utgå från tekniska specifikationer
 • Följa krav och bolagets standarder
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskoleingenjörsexamen inom elektroteknik, mekatronik eller liknande
 • Har arbetat med elektronikkomponenter
 • Har ett stort intresse för teknik och vill utvecklas
Meriterande färdigheter/erfarenheter:
 • Tidigare arbetslivserfarenhet från fordonsbranschen
OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kund och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Eskilstuna
 • Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare