Hoppa till innehåll
Espresso House Sweden logotyp

Barista till Eskilstuna

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!

Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café.

Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara! Vi utbildar alla våra nya medarbetare till baristor! För att börja jobba som Barista måste du ha fyllt 18 år, är du yngre kan du i stället söka tjänsten som HOST. Arbetstiderna varierar mellan dagar, kvällar och helger.

Vi söker dig som:
  • Har fyllt 18 år och är redo att kliva in bakom baren!
  • Är en glad och härlig person med en energi som smittar av sig till både gäster och kollegor samt brinner för att ge superservice!
  • Är tävlingsinriktad, initiativrik och drivs av försäljning
  • Känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser en framtid inom servicebranschen
  • Gillar att arbeta i ett högt tempo och att effektivisera arbetet
  • Älskar att ha kul på jobbet!
Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss! På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion till sin nya tjänst. Hos oss finns det flera olika möjligheter att jobba med mycket mer, du kan läsa mer om våra olika karriärsvägar på vår hemsida.

Rekrytering sker löpande så skick in din ansökan redan idag!
Espresso House Sweden logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juli 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Låt oss blicka tillbaka till när allt började, den där tisdagsmorgonen i Lund 1996. Det var dagen då dörrarna öppnades till Espresso House första coffee shop och vad som skulle komma att bli ett helt nytt svenskt livsstilskoncept. Skaparna bakom konceptet var de två studenterna Charles och Elisabeth Asker. Mycket har hänt sedan den där morgonen på Kyrkogatan i Lund 1996. Från ett företag bestående av 1 coffee shop och Charles och Elisabeth, till att idag innefatta över 400 coffee shops och fler än 3500 Baristor. Espresso House familjen blir större och större för varje ny coffee shop vi öppnar. Från den första koppen kaffe som serverades i Sverige till att idag servera kaffe till gäster i Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Resan har bara börjat, för på Espresso House tycker vi att alla förtjänar riktigt bra kaffe och det är vårt mål att visa världen vad en kaffeupplevelse i världsklass handlar om.