Sommarjobba inom vård och omsorg

Sommarjobba inom vård och omsorg

Om arbetsplatsen
Vill du hjälpa andra och göra skillnad i samhället och är bra på att anpassa dig till olika situationer och miljöer? Är du en ansvarsfull och pålitlig person? Då vill vi att du söker dig till oss på Bemanningsenheten!

Här jobbar vi med att hjälpa människor att få en meningsfull vardag och god omvårdnad. De människor du möter är i olika åldrar och har olika behov av omsorg. Vi finns där behovet finns och det betyder både inne i stan och på landet i hela Eskilstuna kommun. Vi jobbar dag, kväll, helg och natt.

Du blir anställd på en av våra arbetsplatser och får ett schema på minst 75% under sommarperioden. Vi erbjuder även en möjlighet att arbeta via vår bemanningsenhet på en eller flera arbetsplatser redan under våren. Detta ger dig en bra grund att stå på inför sommarjobbet.

Vi går igenom ansökningarna till oss löpande. Om du blir aktuell för en intervju så kontaktar vi dig och du får göra en videointervju. Vi kontaktar dig på din mejl, så håll ett extra öga på din inkorg eller skräpposten ifall vi vill träffa just dig.

Arbetsuppgifter
Här kan du läsa om de områden vi bemannar. I din ansökan får du ange vilka områden du kan tänka dig att arbeta inom. Läs noga och se vad som passar dig bäst. På vår sida www.eskilstuna.se/sommarjobb kan du läsa mer.

Personlig assistans
Här stödjer du en person med funktionsnedsättning att leva det liv hen själv önskar. Det kan handla om allt från omvårdnad till fritidsaktiviteter. Det beror på vilka behov, möjligheter och vanor som personen har. Ofta arbetar du ensam.

LSS Vuxna
Här jobbar du på ett eller flera boenden där du stöttar vuxna personer med funktionsnedsättning. Deras behov och vilja står i fokus och du jobbar i deras hemmiljö.

LSS Barn
Här stöttar du barn och ungdomar med funktionsnedsättningar antingen i hemmet, på fritids eller på boende så de får en rolig, trygg och utvecklande vardag.

Socialpsykiatri
Här jobbar du med att stödja och motivera personer med psykiska funktionsnedsättningar. Det kan betyda att de har exempelvis ångest, depression och/eller missbruksproblematik. Du kan jobba på ett boende, hemtjänst eller inom nattpatrullen.

Vård- och omsorgsboende
Här bor personer i en lägenhet eller ett rum där de kan få service och omvårdnad dygnet runt. Du jobbar med att ge vård och omsorg till de som bor här. Det finns olika typer av boenden som exempelvis äldreboende, demensboende och korttidsboende.

Hemtjänst
Här ger du stöd, personlig omvårdnad och service i brukarnas hem så att de kan bo kvar hemma.

Kvalifikationer
För att kunna jobba hos oss ska du:
  • Vara över 18 år.
  • Prata och skriva bra svenska.
  • Ha god datorvana eftersom det ingår en hel del dokumentation och informationsinhämtning.
För vissa arbetsplatser behöver du:
  • Vara utbildad undersköterska.
  • Ha B-körkort och egen bil att använda för att ta dig till arbetsplatsen.
  • Kunna cykla (gäller vid arbete inom hemtjänsten).
  • Prata finska.
Det är ett extra plus om du har:
  • Erfarenhet av omvårdnadsarbete inom äldreomsorg.
  • Erfarenhet av arbete med personer med fysisk- eller psykisk funktionsnedsättning.
För oss är det viktigt hur du är som person. Du behöver vara bra på att ha kontakt med människor och vara intresserad av att prata med de brukare du ska möta. Du behöver ha lite tålamod och kunna lyssna på dem för att förstå hur de känner sig och vad de vill. Det är viktigt att du kan ta initiativ, att du håller vad du lovar och att du är bra på att samarbeta.

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse

Anställningens omfattning
Sommarjobb / Säsongsanställning
Timavlönad
3-6 månader

Övrigt
Vill du vara med och leda vägen?

Vi erbjuder en arbetsplats som går före och leder vägen i en av Sveriges mest hållbara kommuner. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare är du med och utvecklar Eskilstuna genom goda hållbara möten, vägledning och service. Genom ett aktivt och modigt medarbetarskap samt ett tillitsfullt och engagerat ledarskap är du med och driver förändring. Du gör skillnad för människor varje dag.

Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan eftersom den ligger till grund för vårt urval.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D. Märk din ansökan med Rekryteringsenheten och annonsens referensnummer.

Kontakt
Johanna Tollan
Rekryteringskonsult
johanna.tollan@eskilstuna.se

Alicia Sundström Larsson (personlig assistans, socialpsykiatri)
Rekryteringskonsult
alicia.larsson@eskilstuna.se

Clara Ekervall (LSS, LSS-Barn)
Rekryteringskonsult
clara.ekervall@eskilstuna.se

Evelina Larsson (hemtjänst)
Rekryteringskonsult
evelina.larsson3@eskilstuna.se
Mer info
Kontaktperson Johanna Tollan
Email Mejla Johanna Tollan
Område Eskilstuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://www.eskilstuna.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)