Hoppa till innehåll
Ansök nu
Som innesäljare och butiksansvarig representerar du Eskilstuna Brädgård och Nordströmskoncernen och är vårt främsta ansikte utåt. Du ansvarar för butik och även bearbetning befintliga kunder med målsättning att skapa långsiktiga och lönsamma affärsrelationer.

Vad vi erbjuder

Du blir en viktig del av ett sammansvetsat team med hög servicenivå och goda förutsättningar att växa och ta marknadsandelar i Eskilstuna med den bästa servicen. Bolaget är privatägt vilket innebär att vi jobbar enkelt och har korta beslutsvägar. Eskilstuna Brädgård erbjuder en utvecklande roll med variation i arbetet och ett stort mått eget ansvar.

Vad vi förväntar oss

Vi förväntar oss att du har ett eget driv och att du självständigt planerar dina arbetsveckor i samråd med din platschef. Bland arbetsuppgifterna som ingår i tjänsten kan nämnas:
  • Handlägga förfrågningar, offerter och order från såväl hämtande kunder som från kunder per telefon
  • Kontakta nya och befintliga kunder per telefon
  • Sköta anläggningens butik, t.ex. genom avrop av varor från leverantörer samt upplockning av varuleveranser
  • Tidigare erfarenhet från bygghandeln
  • Prestigelös med viljan att göra "det lilla extra" för kunderna
  • Proaktiv, ansvarsfull och målorienterad
  • Kommunikativ lagspelare med förmåga att skapa och bibehålla goda relationer
  • Förtroendeingivande och möter alltid kunden
  • Gott affärsmannaskap och tydligt lönsamhetstänk
Mer info
Kontaktperson
Anders Karlsson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Eskilstuna Brädgård ingår som en av tretton anläggningar i det ägarledda bolaget Nordströms Bygghandel som levererar byggmaterial, betongkomplement, trävaror och snickerier till yrkeskunder i Eskilstuna, Stockholm, Västerås, Örebro, Uppsala, Sigtuna, Södertälje, Nyköping, Norrköping och Linköping. Koncernen har 360 anställda och omsatte 2022 ca 2200 mkr. Nordströms lägger stor vikt vid klimat- och miljöfrågor och är sedan 2021 Sveriges första klimatneutrala bygghandel. Nordströmskoncernens målsättning är att snabbt etablera sig och ta marknadsandelar i Eskilstuna med omnejd genom att erbjuda kunderna en hög kompetens- och servicenivå kombinerat med god lagerhållning av kvalitetsprodukter samt en väl utvecklad logistik.

Liknande jobb