Hoppa till innehåll

 

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service.

Vi driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

Underhållstekniker
till Eskilstuna

Letar du nya utmaningar och vill vara del av ett framgångsrikt bolag? Då kan det vara dig vi söker!

Vad innebär rollen som underhållstekniker?
I arbetsuppgifterna ingår det att vara delaktig i underhållsarbetet för både det dagliga och förebyggande underhållet. Du kommer att ingå i ett underhållsteam bestående av totalt nio personer. Arbetet sker både i samarbete med övriga i underhållsteamet samt produktionspersonal, men även självständigt.

Mer specifikt innebär rollen:

  • Skötsel/drift av fastighet, ventilation, kemikaliehantering och panna/ånga
  • Arbete inom mekanik, pneumatik och elektronik
  • Löpande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning
  • Planering och uppföljning av förebyggande underhåll
  • Varierande arbetstider enligt rullande schema

Du rapporterar till underhållschefen.

Vem är du?
Som person är du serviceinriktad, driven och en problemlösare. Du är en god lagspelare som är van att samarbeta. Vidare har du mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och kan se nyttan av dokumentation i vårt underhållssystem (TOM).

Vad kan du?
Vi söker dig som lägst har gymnasieexamen och ett genuint intresse för teknik. Troligtvis har du tidigare arbetat som mekaniker eller tekniker, kanske har du även arbetat med drift/underhåll i industriprocesser. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av elektronik och pneumatik. Dina arbetsuppgifter kommer variera men huvudfokus kommer vara på mekanik.

Utöver detta har du även god datorvana och en administrativ förmåga.

B-körkort är en merit.

Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder dig en heltidstjänst i ett marknadsledande företag där miljö- och hållbarhetsfrågor står högt på dagordningen. Vi kan dessutom erbjuda dig en variationsrik och utmanande vardag.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Michael Filander, underhållschef, på michael.filander@elis.com .

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är fredagen den 31:e Mars 2023. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1600 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 25 anläggningar spridda över landet.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare