Hoppa till innehåll
Ansök nu

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. Vi förenklar vardagen för våra kunder!

Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat. 2020 blev vi det första företaget i Sverige att certifieras för vårt arbete mot FN:s globala hållbarhetsmål.

Vi har av Karriärföretagen blivit utsedda som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2023! 

Kundservicemedarbetare
till Eskilstuna

Brinner du för att ge den bästa servicen till våra kunder? Trivs du med ett omväxlande arbete och att ha mycket på din agenda? Stämmer det här in på dig? Ta chansen och sök jobbet hos oss!

Anläggningen i Eskilstuna hyr ut textilier till hotell och restauranger samt till vårdsektorn och det är inom dessa områden du servar kunderna. Vi har 25 anläggningar i Sverige och Eskilstuna är den enskilt största, med ca 300 medarbetare.

Vad innebär rollen som kundservicemedarbetare?

Du kommer att ge service i världsklass till befintliga kunder inom våra två affärsområden Hotell och Restaurang samt Vård och Omsorg. Du arbetar tätt tillsammans med övriga kundtjänstmedarbetare och kundservicechef.

Några av dina andra arbetsuppgifter blir:

  • Kundkontakt via telefon och e-post
  • Proaktiv kundvård
  • Reklamationshantering, debiteringar / krediteringar och avtalsadministration
  • Andra löpande administrativa uppgifter såsom system- och registervård, uppdatering av prislistor mm.
  • Samarbete och intern support till produktion, distribution och lager
  • Uppföljning av kunder och avtal
  • Avhjälpa och lösa problem som uppstår samt ge råd till kunder vid val av produkt/lösning 

”Vi är ett härligt och positivt kundserviceteam som brinner för att ge service i världsklass. Vi vill nu ha in ytterligare en medarbetare som kan komplettera teamet med kunskap och erfarenhet så vi kan fortsätta växa och utvecklas tillsammans.

För mig är din personlighet väldigt avgörande och jag söker ännu en stjärna till teamet som har viljan och ambitionen att bidra med sin unika kompetens.

Våra värderingar respekt, ansvar, integritet och att föregå med gott exempel är en naturlig del av vår vardag som vägleder oss och skapar en trivsam arbetsplats.”

- Ervin Nesimovic, platschef

Vem är du?
Förutom att älska att jobba med kunder så behöver du vara självgående, prestigelös och flexibel. Du har en väldigt god kommunikationsförmåga, är social och bra på att bibehålla kundrelationer. Då tjänsten innehåller många olika delar så krävs att du kan strukturera din vardag och ta ett eget ansvar.

Vad kan du?
Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning, service eller ekonomi, men inget krav. Du behöver behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Har du jobbat med denna typ av jobb tidigare är det en merit, men för oss är dina personliga egenskaper lika avgörande.

Varför ska du välja Elis?
Vi är ett bolag som ligger i framkant inte bara i frågor kring miljö- och hållbarhetsområdet. Vi är ett företag som satsar på service - service i världsklass och just kundservice är ett prioriterat område de kommande åren. En spännande resa!

Du kommer att få både produktutbildning och löpande coachning och det finns goda framtida utvecklingsmöjligheter inom företaget. 

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ervin Nesimovic, platschef, på tfn 073-322 93 25. 

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är söndagen den 1 oktober 2023. 

Välkommen med din ansökan!

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1600 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet. 

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 nov. 2023 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare