Hoppa till innehåll
Coop Logistik logotyp

Terminalarbetare | Coop Logistik | Eskilstuna

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Välkommen Terminalarbetare

Coop är det gröna varumärket i branschen, flerfaldigt prisade för sin hållbarhetsprofil och bygger för framtidens mest effektiva och hållbara varuflöden. Terminalen har vunnit pris som årets logistiketablering 2022 och kommer vara en av Europas största helautomatiserade terminaler för livsmedel.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Att arbeta på varuterminalen i Eskilstuna innebär att du är en viktig del i kedjan som förser Coops butiker med varor. Rollen är bred och det finns många olika arbetsmoment och processer att arbeta med. Några exempel på arbetsområden är varumottagning, utlastning, avpalletering samt olika typer av processövervakning i det automatiserade logistikflödet.

I ansvarsområdet ingår bland annat att:
  • Nå uppsatta mål, personliga likväl som gruppens
  • Följa de processer som finns samt även bidra till förbättring av dessa processer
  • Skapa arbetsglädje och trivsel på arbetsplatsen
  • Dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och chefer
  • Vara noggrann och serviceinriktad
  • Följa de regler, policys och rutiner som gäller på arbetsplatsen
  • Värna om din egen hälsa och ha god fysik
Terminalen kommer att jobba dygnet runt och du behöver därför vara flexibel att arbeta i skift.

Vem är du?

Vi söker dig som är en lagspelare med högt säkerhets- och kvalitetstänk. Du har tidigare erfarenhet från arbete inom lager eller produktion. Då den största delen av verksamheten är automatiserad ser vi att du har ett tekniskt intresse och lätt för att lära dig system och processer. Extra meriterande är god datorvana och kunskap i relevanta system. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och ser att du är en lagspelare som motiveras av tydliga mål. Du presterar väl och motiveras av att få feedback. Dina språkkunskaper i svenska är goda såväl muntligt som skriftligt, engelska är meriterande.

Vad erbjuder vi dig?

Du får möjlighet att vara med och bygga det vinnande teamet på Coop. Där väntar en spännande utmaning i ett stabilt företag. Coop investerar för framtiden med denna nya varuterminal som blir en av Europas största högautomatiserade terminaler för livsmedel.

För oss på Lernia Bemanning och Coop är det viktigt med jämställdhet och mångfald. Vi ser därför gärna sökanden av olika kön och bakgrund.

Övrigt:
Avdelning: Lager & logistik
Platser: Eskilstuna
Anställningsform: Heltid skift

Om ansökningsprocessen:
Vi tar emot ansökningar löpande så tveka inte med att registrera ditt CV och Personligt brev redan idag! Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer.


Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Coop Logistik logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 dec. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Katrineholm
Transport & Logistik
Företagslogga
Eskilstuna
Transport & Logistik
Företagslogga
Eskilstuna
Transport & Logistik
Företagslogga