Hoppa till innehåll
Coop Logistik logotyp

Leveransstyrare | Coop Logistik | Eskilstuna

Publiceringsdatum
08 december 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara en del av Coop Logistiks framgångsrika team i Eskilstuna? Vi söker nu en driven leveransstyrare som trivs med att arbeta i ett högt tempo och säkerställa smidiga leveranser. Ta chansen att bidra till en effektiv och hållbar logistiklösning. Ansök idag!

Om Coop Logistik

Logistikverksamheten på Coop är avgörande för att våra butiker ska få rätt varor på hyllorna. Vi hanterar årligen 280 000 leveranser från våra terminaler till över 800 butiker i hela Sverige.

Vid arbetet med att skapa en hållbar och attraktiv arbetsplats har det handlat om att hitta en balans mellan aktivitet och upplevelse liksom vila och återhämtning, det ska vara energigivande att vara på jobbet!

Som medarbetare på Coop logistik spelar du en avgörande roll för att säkerställa en hållbar, miljövänlig och lönsam varuförsörjning. Vi möjliggör en prisvärd och hållbar matupplevelse för alla våra kunder och medlemmar helt enkelt!

Om jobbet

I rollen som leveransstyrare hos Coop Logistik kommer du bli spindeln i nätet när det gäller tåghantering samt alla lastbilar som ankommer Eskilstuna. När det blir avvikelser så behöver du kunna fatta beslut, prioritera och kommunicera med många parter. Som leveransstyrare spelar du således en avgörande roll i att säkerställa att Coops leveransprocess är välorganiserad, effektiv och att kunderna är nöjda med leveranstjänsterna. Genom att hantera leveransoperationer noggrant och effektivt hjälper du Coop Logistik att upprätthålla en konkurrenskraftig kant och möta kundernas behov och förväntningar.

Vem söker vi?

För att jobba som leveransstyrare hos Coop Logistik behöver du ha erfarenhet av liknande arbete inom branschen och god systemvana. Erfarenhet av SAP är meriterande. Som person ser vi gärna även att du är ansvarstagande och har god kommunikationsförmåga.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Övrig information

Placeringsort: Eskilstuna

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Tillsättning: enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Coop Logistik logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Örebro stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Katrineholm
Transport & Logistik
Företagslogga
Eskilstuna
Transport & Logistik
Företagslogga