Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Vi på Clockwork söker nu vaktmästare till vår kund i Eskilstuna. I rollen som vaktmästare så kommer du dels att vara ansiktet utåt samt att vara en av de som ser till skötseln ska drivas så bra som möjligt. Din roll är väldigt mångsidig och du kommer få stor variation i ditt dagliga arbete.

Du kommer jobba både inomhus och utomhus med varierande arbetsuppgifter, några av arbetsuppgifterna som kan förekomma är montering av lös inredning till verksamheten, flytt av möbler och reparationer. Bistå med vissa städuppgifter och interna felanmälan kan också förekomma. Utvändigt utför du uppgifter såsom ogräsrensning, gräsklippning, vattning etc.

Din profil
För att passa i rollen behöver du vara självgående och du har förmåga att ta initiativ, samt klara av att arbeta fysiskt med hjälpmedel såsom flytta visst möblemang. Du är inte rädd för att göra en arbetsuppgift som du inte gjort innan, utan du är nyfiken och gillar att få saker gjorda.

Du har Körkort för personbil (klass B) samt att de är meriterande att du har truckkort.
Svenska pratar du obehindrat i både tal och skrift.

Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Är du nyfiken på om vi kan matcha dig med en ny och spännande tjänst? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! För mer information är du varmt välkommen att kontakta Beatrice Lindgren Thalén beatrice.lindgren.thalen@clwork.se.
Ser fram emot din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare