Speciallärare till grundskola

Speciallärare till grundskola

Om oss
Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi dig som vill arbeta som speciallärare i en privat grundskola i Eskilstuna. Som speciallärare kommer du tillsammans med specialpedagog, elevhälsoteamet, pedagoger och skolledning att skapa förutsättningar för en hög måluppfyllelse för eleverna i en särskild undervisningsgrupp. I och med din bakgrund som rutinerad lärare med god kännedom om elever med behov av särskilt stöd kommer dina arbetsuppgifter som planering, genomförande och utvärdering inte vara något problem för dig. Du är bra på att göra anpassningar och är en trygg ledare som arbetar med rutiner och goda relationer. Genom din erfarenhet kan du även implementera hjälpmedel samt alternativa läromedel och undervisningsmetoder.

Tjänsten är en visstidsanställning om 75-100% och sträcker sig terminen ut med möjlighet till förlängning.

Din profil
Vi söker dig som är lärare med god erfarenhet av elever med behov av särskilt stöd. Som speciallärare har du elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du är trygg i din roll som speciallärare och ledare, samt trivs i skolans ombytliga miljöer.

Som person är du samarbetsorienterad och flexibel, vilket visar sig då du med ett prestigelöst fokus arbetar för elevernas och kollegornas bästa. Tillsammans hittar ni lösningar och elever och kollegor ser dig som en möjliggörare.

Ansökan
Är det dig vi söker?

Skicka in din ansökan till oss redan idag då vi önskar tillsätta tjänsten snarast möjligt.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning är du anställd hos Clockwork Skolbemanning & Rekrytering. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu


Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag 30 mars 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige. Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner. Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet. Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering