Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Ämneslärare i musik till Eskilstuna

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett rekryteringsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer hur vi avlastar huvudmän i hela landet: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Grundskolan British Junior har funnits i Eskilstuna sedan 2009 och har idag drygt 900 elever på skolan. I ägarnas och ledningens långsiktiga engagemang finns visionen om att ge fler barn och elever möjligheten att ta del av ett starkt koncept som utgår från fyra värderingsbegrepp:

* En stark lärandekultur i allt vi gör
* Ordning och reda - disciplin med hjärta
* Lära för livet och lära sig lära för livet
* Elever och barn får ett försprång genom förstärkt engelska

Skolan präglas av ett högt engagemang bland såväl elever som personal där alla har höga förväntningar på varandra vilket bidrar till skolans utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Som lärare på British Junior får du möjligheten att vara del av ett team som, fokuserat utifrån skolans värdegrund, arbetar tillsammans för att nå högt uppställda mål. Tillsammans med dina ämneskollegor kommer du planera, genomföra och utvärdera undervisningen. Det är därför viktigt att du är en resultatorienterad lagspelare som trivs med att arbeta i team.

Du kommer i huvudsak att undervisa årskurs 4-9 i musik samt vara mentor till en klass i årskurs 7-9. Ämnet ligger dig varmt om hjärtat precis som ditt engagemang för att alla elever ska nå sina högt uppsatta mål, detta gör du med ett coachande förhållningssätt och relationsbaserat ledarskap.

Undervisningen bedrivs på svenska. Det engelska språket är närvarande i verksamheten på många sätt. Eleverna på skolan har en förstärkning av engelska vilket innebär att de har mer undervisning i engelska än på de flesta andra skolor.

Övrigt:

Tillträde: VT 2024
Omfattning: 100%
Anställning: tillsvidare, inklusive 6 månaders provanställning

Din profil
Vi välkomnar dig som har, eller snart får lärarlegitimation med behörighet att undervisa i musik i årskurs F-9 att söka tjänsten. Du är strukturerad, kommer alltid väl förberedd till dina lektioner och har ett tydligt mål och syfte med din undervisning. Detta kommunicerar du väl till dina elever så att de vet vad som förväntas av dem.

Din personlighet präglas av nyfikenhet vilket resulterar i att du håller dig uppdaterad och är väl insatt i ditt ämne och vad som är nytt inom professionen. Du är trygg och stabil i din yrkesroll och vet varför du fattar de beslut du gör. Vidare är du trygg i att föra fram din åsikt om du vet att det kan utveckla dig själv, skolan och dina elever.

Är du intresserad av hälsa och välmående är British Junior rätt skola för dig! Eleverna har 60 minuters schemalagd rörelse varje dag. Utöver det märks även skolans hälsoprofil i skolrestaurangen där det lagas god och näringsrik mat.

Övrigt:

Tillträde: VT 2024
Omfattning: 100%
Anställning: tillsvidare, inklusive 6 månaders provanställning

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

British Junior samarbetar med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen men du kommer att bli anställd av skolan. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Rasmus Larsson.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu


Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige. Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner. Vi är inte ytterligare ett rekryteringsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet. Läs mer hur vi avlastar huvudmän i hela landet: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering
http://clockworkpersonal.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Uppsala stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Gävle
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb