Teamledare med personal- och driftsansvar

Teamledare med personal- och driftsansvar

Är du intresserad av att arbeta med driftsledning och personal? Drivs du av frågor som rör kundnöjdhet, coachning och utveckling? Vill du arbeta på ett värderingsstyrt och framåtsträvande företag? Vardagsfrid söker nu en engagerad teamledare som ska arbeta med personal- och driftsansvar!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Vardagsfrid.

Om företaget

Städfirman Vardagsfrid AB är städspecialister och etablerat som ett av Sveriges 20 största bolag inom RUT-tjänster. De snabbt växande avdelningarna för kontorsstädning och hemstädning har gjort Vardagsfrid till ett av Sveriges snabbast växande företag samt belönats med utmärkelser som DI Gasell-bolag 2016, 2017 och 2018. 2019 Utnämndes städfirman Vardagsfrid till Mästargasellbolag av DI. Tidigare har bolaget vunnit utmärkelser som Årets Företagare 2015.

Teamets ca 150 medarbetare bemästrar större uppdrag med tillhörande logistik samtidigt som vi har kvar omtanken för varje kunds unika behov och miljö i Stockholm, Uppsala, Västerås, Eskilstuna och Örebro.

Arbetsuppgifter

I rollen som Teamleader på Vardagsfrid kommer dina primära arbetsuppgifter vara personal- och driftsansvar inom facility management, lokalvård och i viss mån hemstäd (primärt B2B-kunder). Du arbetar mot att förbättra effektiviteten och kundnöjdheten genom uppföljning, coachning och utveckling av företagets medarbetare.

I rollen blir nyckelordet operativ arbetsledning, och i de små enkla detaljerna ligger enorm förbättringspotential. Det kan handla om allt från att identifiera förbättringsområden, genomföra och leda prioriterade aktiviteter till att coacha och stötta ditt områdes medarbetare mot deras mål och nyckeltal.

Rollen är i viss mån kontorsbaserad men du är även ute på fält och har tillgång till bil i arbetet.

Du kommer bland annat att arbeta med:
* Personalutveckling som t.ex. APT, medarbetarsamtal och kontinuerlig uppföljning av måluppfyllelse på grupp- och individnivå samt onboarding av ny personal.
* Resultatuppföljning av ditt område inkl. analys samt planering, ledning och uppföljning av prioriterade aktiviteter.
* Administration, bland annat lönehantering, friskvårdsbidrag och kontantredovisning.
* Hantera och äga avvikelser som rör ditt område.
* Materialbeställningar och lagerhantering.
* Arbeta aktivt med arbetsmiljöfrågor inom ditt område.
* Kundstarter och kundnöjdhet, samt kvalitetssäkringar av utfört uppdrag.
* Kundkontakt samt försäljning ingår i uppdraget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet i en roll som inneburit någon form av driftansvar inom servicebranschen (exempelvis städ, butik, hotell, restaurang eller liknande)
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* B-körkort

För att trivas i rollen bör du vara serviceinriktad och alltid vilja erbjuda kunden den bästa lösningen. Som person är du social och coachande, du är inte rätt för att hantera konflikter samt har en god förmåga att kunna anpassa din kommunikation utifrån situationen. Eftersom du har ansvar för samordning är det viktigt att du är lösningsorienterad och trivs i en roll där du behöver vara flexibel. Du är självgående och tar ägandeskap för att driva arbetet framåt. Vi ser därtill gärna att du är initiativrik och vågar dela med dig av tankar och idéer.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Rollen kan utgå från Västerås, Örebro eller Eskilstuna.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 14 mars 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.