Hoppa till innehåll
Bilia Personbilar logotyp

Sommarjobb bildelar / kundvärd

Ansök nu
Är du på jakt efter ett sommarjobb och trivs med att arbeta med kunden i fokus? Då kan det vara dig vi söker som till Bilia i Eskilstuna.

Det här erbjuder Bilia

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du är ofta våra kunders första kontakt när de stiger in på vår anläggning. Din huvudsakliga och viktigaste arbetsuppgift är att ta hand om våra kunder och hjälpa dem på bästa sätt genom butiksförsäljning och service.

Vad vi önskar av dig

Vi ser gärna att du har ett fordonsintresse och tycker om att arbeta med kunden i fokus. Du har god datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning under sommarperioden på vår anläggning i Eskilstuna. Arbetstiderna varierar och helgarbete förekommer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Henrik Johansson
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare