Hoppa till innehåll
Bilia Personbilar logotyp

Extrapersonal däcksäsong

Ansök nu
Till hösten står vi inför en ny däcksäsong då våra kunder byter från sommar- till vinterhjul. Därför förstärker vi vårt team i Eskilstuna med extrapersonal.

Det här erbjuder Bilia

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I din roll kommer du att ta emot, lasta och flytta hjul. Lättare administrativt arbete som registrering och märkning kommer att ingå. Självklart är du med och skapar en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats för dig och ditt team.

Vad vi önskar av dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete med tunga lyft men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna tjänst. Truckkort är meriterande. Som person sätter du värde på att utföra ett bra jobb och trivs med att arbeta i ett team där fokus är att leverera kvalité.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning under däcksäsongen på Bilia i Eskilstuna. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Henrik Johansson
Email
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare