Är du en av Eskilstunas bästa serviceelektriker?

Är du en av Eskilstunas bästa serviceelektriker?

Vill du tillhöra vårt A-team?

Vill du arbeta tillsammans med Eskilstunas bästa elektriker i en verksamhet som präglas av gemenskap, tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig!

Vi söker nu fler Serviceelektriker till vår Serviceavdelning i Eskilstuna. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, vi har flera spännande projekt på gång och dessutom har vi kul på jobbet!

Din bakgrund

Du är behörig elektriker, har erfarenhet från branschen, gärna med erfarenhet mot industrin, och körkort. Har du kunskap inom felsökning/programmering med PLC/CNC alternativt styr-och reglertekniker är det meriterande. Som person är du självgående och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du sätter kunden i fokus, har hög servicekänsla och god förmåga att lösa problem. Vidare drivs du av att utveckla dina kunskaper. Du kommer arbeta nära kunden med felsökning, ökad driftsäkerhet, elinstallationer samt med ny teknik såsom energioptimering/energibesparingsåtgärder.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. Du arbetar ibland självständigt med stöttning från projektledaren och även i våra serviceteam.

Ansökan och kontaktperson

Vill du vara med i det vinnande laget? Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 29/1 2023. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Persson på telefonnummer 010-472 41 32 eller via e-post Andreas.Persson@assemblin.se
Mer info
Kontaktperson Andreas Persson
Email Mejla Andreas Persson
Område Eskilstuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 29 jan 2023 (1 dag kvar)