Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Redovisningsekonom

Ansök nu

Vi söker redovisningsekonom till Statlig myndighet i Eskilstuna.

Om tjänsten:
Du kommer att granska inkomna rapporteringar från företag samt kontrollera kostnader mot projektbeslut. Du ansvarar även för att följa upp projektbudgetar och interna kostnader. Utöver detta kan andra uppgifter tillkomma som ex. vis ekonomisk uppföljning av stöd eller granskning av ekonomiska rapporteringar inom andra uppdrag vid myndigheten.

Kompetenskrav
-Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet inom redovisning/ekonomi.
-Självständigt arbeta i MS Office eller likvärdigt
-Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Det är meriterande om tidigare arbetat inom offentlig verksamhet eller har erfarenhet av ekonomisk redovisning i EU-projekt.

Tjänsten som redovisningsekonom är ett konsultuppdrag. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos kund. Anställningsformen är heltid.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Furusjö via Adeccos växel 010-173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt via telefon: 08-598 980 10


Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare