Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior fältserviceingenjör till Voith Hydro i Västerås!

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du jobba på ett internationellt bolag samtidigt som du får vara med och bidra till framtidens energilösning? Voith Hydro vill förstärka teamet med en junior fältserviceingenjör! Här erbjuds du en roll med förmånen att arbeta med tekniskt komplexa produkter, växa in i rollen och utvecklas tillsammans med Voith!Om tjänsten

Som junior fältserviceingenjör på Voith Hydro kommer du att få möjligheten att växa in i en viktig roll på företaget. Vi tror att du som söker är en nyfiken och driven person med teknisk bakgrund. För dig med rätt profil och rätt inställning kommer tjänsten som junior fältserviceingenjör ge dig möjligheten till att så småningom, när du är upplärd, vara navet för Voiths siteaktiviteter. Dina ansvarsområdena sträcker sig från kostnadsberäkning och genomförandeplanering i anbudsfasen, till att spela en central roll under genomförandet på site genom att hjälpa projekt-teamen och site-teamen både teknisk och administrativt. Ditt dedikerade engagemang är avgörande för att säkerställa effektiva arbetsprocesser och leverera högkvalitativa resultat. Du förväntas också periodvis att besöka projektplatser, vilket gör en viss flexibilitet för tjänsteresor önskvärd.

Du erbjuds

  • Ett arbete i absoluta framkanten av vattenkraftstekniken och goda möjligheter att jobba med teknisk utveckling
  • Foten in på ett väletablerat företag
  • En långsiktig roll med möjlighet att utvecklas inom företaget
  • Tjänsteresor främst inom norden men även utanför för att besöka site


Kvalifikationer
  • Har en relevant teknisk utbildning från universitet/högskola, eller annan ekvivalent erfarenhet
  • Är praktiskt lagd och förstår hur maskiner fungerar
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående
  • Noggrann
  • Analytisk
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Liknande Jobb

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 april 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se