Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Account Manager till Canon Business Center!

Ansök nu

Brinner du för att skapa nya och långsiktiga relationer samt att nå uppsatta mål? Ser du även dig själv i en social roll där du hjälper kunder att hitta de bästa löningarna för dem? Då ska du söka rollen som Account Manager till Canon Business Center! Sök idag, då urval sker löpande!Arbetsuppgifter
 • Arbeta aktivt med din egen kundstock genom att kontakta och besöka nya och befintliga företag i ditt upptagningsområde.
 • Skapa långsiktiga relationer med både nya och befintliga företag.
 • Ta fram offerter och avtal.
 • Representerar Canon på evenemang och vid nätverksträffar för att bygga varumärke och affärsrelationer.


Kvalifikationer
 • Har ett stort intresse för sälj och vill utvecklas långsiktigt i branschen
 • Är flytande i det engelska och svenska språket, i både tal och skrift
 • Har B-körkort
 • Har goda kunskaper i Office-paketet och framförallt i Excel

Din ansökan kommer att prioriteras om du har erfarenheter av telefonförsäljning eller har arbetat i en likande roll tidigare.

För att lyckas i rollen är du en person som trivs bäst när du är ute bland kunder, du gillar att göra affärer och skapa långsiktiga affärsrelationer. Du är nyfiken, kreativ, uthållig och modig. Du har förmågan att ta dig an problem utifrån olika perspektiv och ta fram smarta lösningar som gynnar kunderna. Det är viktigt att du gillar att arbeta mot uppsatta mål och är ihärdigt i ditt arbete.I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga en stor vikt i dina personliga egenskaper och som person ser vi att du är:

 • Kommunikativ
 • Relationsskapande
 • Resultatinriktad
 • Uthållig
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 nov. 2023 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare