Servicetekniker till Olsons Maskinservice AB

Servicetekniker till Olsons Maskinservice AB

Om Kunden
Olsons Maskinservice AB söker en SERVICETEKNIKER med placering i Eskilstuna regionen. Här är tillfället för dig som vill ha ett fritt och självständigt arbete med ett eget distriktsansvar där du utgår från den egna bostaden.

Olsons Maskinservice AB är ett lönsamt bolag i en expansiv fas och vi behöver nu fler hungriga medarbetare med oss på resan.

På Olsons jobbar vi med kundens bästa i fokus. Vi arbetar effektivt och professionellt i alla led och ger alltid den bästa servicen. Vår personal trivs och drivs av framgång samt av att ha kul på jobbet.


Om Jobbet
Tjänsten är en direktrekrytering till Olsons Maskinservice som hanteras av A-Staffing.

Som servicetekniker arbetar du självständigt under mycket eget ansvar med service, underhåll och reparationer av plåtbearbetningsmaskiner. Det handlar framför allt om excenterpressar, hydraulpressar och gradsaxar. Du får support från dina kollegor på fältet och från huvudkontoret i Vingåker.

Företaget är inne i en digitaliseringsfas och ställer krav på att du kan använda våra digitala verktyg för planering och avrapportering.

Lämplig bostadsort för rollen är i Eskilstunaregionen. Resor med övernattning är vanligt förekommande samt även möten/träffar på huvudkontoret i Vingåker.


Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

* Felsökning och reparationer
* Förebyggande underhåll
* Teknisk support och problemlösning
* Planering, beredning och avrapportering av ditt dagliga arbete
* Löpande kundkontakter

Erfarenhet
Är du en duktig mekaniker och problemlösare som har rätta handlaget och även har erfarenhet av hydraulik? Då är du den vi söker!

Erfarenhet av att serva och reparera Excenterpressar, Hydraulpressar samt erfarenhet av svagströmsinstallation och felsökning är mycket meriterande.

Rollen kräver att du har tillräcklig yrkeserfarenhet för att uppskatta ett självständigt arbete, där du behöver fatta egna beslut och där du är företagets ansikte utåt gentemot kunderna.


Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är serviceinriktad och som alltid vill ge kunden bästa möjliga service. Du behöver även vara intresserad, nyfiken, och prestigelös. Tjänsten kräver därutöver att du är systemvan och har ett strukturerat arbetssätt där du är duktig på att organisera och planera ditt eget arbete samt rapporterar korrekt och i tid.

Ansökan
Du ansöker via länk på annonsen. Vi har ingen möjlighet att ta emot ansökningar som inkommer vi epost (GDPR).
Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för annonsering.

Om A-Staffing
A-Staffing är medlemmar i Almega Kompetensföretagen, Byggföretagen, och Installatörsföretagen. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001. A-Staffing levererar tjänster inom industri, bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.astaffing.se/
Sista ansökningsdag 30 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/