Telia söker kundservicemedarbetare till Kreta!

Telia söker kundservicemedarbetare till Kreta!

Om tjänsten:
Hos Teleperformance arbetar du med att ta emot inkommande samtal där du analyserar problem och på ett snabbt, engagerat och pedagogiskt sätt löser kundernas ärenden av såväl enkel som komplicerad karaktär.

I arbetet som kundtjänstmedarbetare för en välkända svenska teleoperatör kommer du stötta kunder med merförsäljning, fakturafrågor och andra frågeställningar. Du kommer även att jobbar med nyteckning av abonnemang.
Du kommer att ingå i ett dynamiskt och driftigt team som tycker om att ge service och möta kundens behov.
Teleperformance arbetar med många kända varumärken och ger sina anställda en fantastisk möjlighet att utvecklas inom både kundvård, merförsäljning och ledarskap.

Teleperformance kan erbjuda dig:
  • Betalt boende under hela anställningsperioden, samt betald flygbiljett till Kreta
  • 14 månaders lön per år (Du läste rätt! 2 extra månadslöner).
  • Du kommer ha en hög provision som baseras på dina prestationer
  • Många interna utvecklingsmöjligheter
  • Nordiskt management
  • Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
  • En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor!
Vi söker dig som:
Brinner för service och framförallt merförsäljning, har glimten i ögat och drivs av utmaningar! Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter och har erfarenhet av kundtjänst samt merförsäljning sedan tidigare är detta ett stort plus i kanten.

Du har ett stort intresse för att hjälpa människor och underlätta deras vardag. För att trivas i rollen ser vi att du är serviceminded, professionell, noggrann och säljinriktad. Du har förståelse och kan anpassa dig efter kundens behov samtidigt som du med säkerhet vägleder till en lösning. Du har även en god förmåga att ta ansvar och motiveras av samt är positivt inställd till att söka efter lösningar.

För att trivas på Teleperformance:
Du uppskattar att jobba på en energifylld arbetsplats och ser gärna problem som en lärorik erfarenhet. Teleperformance är ett snabbt växande företag där individer som skapar resultat har goda möjligheter till avancemang både i Sverige och internationellt, du motiveras och värderar därför personlig utveckling. Vi söker dig som är trygg i dig själv och inte räds utmaningen att flytta utomlands och arbeta.

I rekryteringsprocessen genomför vi obligatoriska bakgrundskontroller på samtliga kandidater.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telias medarbetare möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Telia är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor. Välkommen till Telia, ditt nya hem med oändliga utvecklingsmöjligheter oavsett vem du är, hur du är, eller vad du vill bli.