Testlab Manager till ASSA ABLOY Opening Solutions Eskilstuna

Testlab Manager till ASSA ABLOY Opening Solutions Eskilstuna

We open doors to the future!
För oss på ASSA ABLOY är produktutveckling, kvalité och säkerhet viktiga frågor.
Frågorna driver oss och vår utveckling varje dag i hela värdekedjan från innovation, inköp, produktion till nöjd kund. Nu söker dig som vill leda och utveckla verksamheten av vårt viktiga arbete på vårt ackrediterade testlabb ATL, ASSA Testing Laboratory, i Eskilstuna.

ASSA ABLOY Opening Solutions i Eskilstuna befinner sig i ett spännande skede där vi har påbörjat en förändringsresa som ska utveckla vår produktion för att möta framtidens behov på en modern och kvalitativ tillverkningsenhet. Det pågår mycket spännande utvecklingsarbete hos oss, bland annat investeringar i maskinparken samt byggnation av helt nya fabrikslokaler. Visst låter det intressant!

Arbetsuppgifter
Som Test Lab Manager leder och ansvarar du för verksamheten på vårt ackrediterade testlabb där det idag jobbar två duktiga provningsingenjörer. Tillsammans med ditt team arbetar ni för att säkra kvalitén på våra produkter så de uppfyller de krav som ställs utifrån olika standarder. Vårt labb består av ett antal olika provriggar och testutrustningar. Här får du jobba brett inom testområdet och du ges möjlighet till många intressanta arbetsuppgifter. Rollen innebär att du får en rad olika kontaktytor i ditt jobb, så som kollegorna inom produktutveckling, kvalitet, produktion, testorganisationer, andra testlabb, externa kunder m. fl. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Driva, leda och arbeta med produkttester på vårt testlabb ATL
  • Personalansvar för två medarbetare samt budgetansvar
  • Koordinera externa tester, såsom ITT, EMC, RED (CE) elsäkerhet och brandtester
  • Aktivt delta och stödja produktutvecklingsprocessen i Skandinavien
  • Skriva testplaner samt test- och certifieringsansökningar för olika projekt
  • Se till att ATL har nödvändiga ackrediteringar och dokument för de krav som ställs på verksamheten
  • Koordinera och vara ASSA ABLOY Skandinaviens kontaktperson för hantering av test- och certifieringsfrågor både internt och mot externa test- och certifieringsorgan
  • Arbeta med utveckling av processer och arbetssätt på ATL

Vi söker dig som
Vi söker dig som har jobbat som ingenjör några år, gärna inom tillverkningsindustrin, med relevanta arbetsuppgifter för tjänsten. Du har en teknisk utbildning, gärna en högskoleutbildning inom maskin, kvalitet eller elektronik. Vi ser att du har god kunskap och erfarenhet av kalibrering och provning i testrigg och det är meriterande med testning för elektriska säkerhetskrav samt programmering. Du är van att jobba i projekt och leda andra i ditt arbete. Det är inte ett krav på tidigare personalansvar, men du ser det som en naturlig, viktig och motiverande del av ditt jobb att få jobba med ledarskap och personalutveckling. Du behärskar engelska flytande, i tal och skrift, då det är vårt koncernspråk.

Som person är du kommunikativ, initiativrik och genuint intresserad av både teknik och människor. Du inger förtroende och du är duktig på att coacha och stötta dina kollegor inom testområdet. Du tar ett stort ägarskap och driver aktiviteter till uppsatta mål. Här ges du möjlighet att använda din tekniska problemlösningsförmåga och analytiska kompetens för att hitta den bästa lösningen. Andra förmågor som är viktiga för att trivas och lyckas i rollen är noggrannhet, en hög nivå på dokumentation samt god förmåga att sätta sig in i komplexa texter och krav och förmedla dem till medarbetare på ett tydligt och pedagogiskt sätt.
Varmt välkommen till oss på ASSA ABLOY Opening Solutions - tillsammans öppnar vi dörrar till framtiden.

Välkommen med din ansökan! I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering.

Ansök tjänsten senast den 2 maj via www.skillsrekrytering.se Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på Skills Rekrytering, 070- 33 55 290.
Mer info
Kontaktperson Annika Frii
Telefon 070- 33 55 290
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://skillsrekrytering.se
Sista ansökningsdag 2 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Every day we help billions of people from all around the world feel safe, secure and experience a more open world. It's our 49,000 people in 70 different countries who make this happen, we are proud to be a dynamic and inclusive organization.
We are looking for candidates from a diverse range of backgrounds. Do you want make an impact and be part of an inspiring team? As a part of our people development strategy, we encourage both internal and external applicants! Apply today!
Experience a safer and more open world