Fältsäljare Metall

Fältsäljare Metall

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Företaget finns i 84 länder och har drygt 78 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Som Fältsäljare Metall ansvarar du för eget distrikt inom regionen och jobbar med företag inom installation & industri branchen. Ditt jobb blir att långsiktigt utveckla och expandera ditt distrikt. Du kommer aktivt bearbeta och utveckla både befintliga och nya kundrelationer.

Din vardag är omväxlande och i rollen ingår allt ifrån praktiska produktdemonstrationer, se över kundernas behov och hitta lösningar för att effektivisera kundernas hantering av förbrukningsmaterial. I samarbete med din chef sätter du själv upp och verkställer en strategi och en långsiktig plan för att maximera försäljnings- och kundutvecklingen på ditt distrikt. Du ingår i ett mycket starkt team av andra erfarna och kompetenta säljare.

Dina personliga egenskaper är viktiga och något vi kommer att ta stor hänsyn till. Det viktigaste för oss är att du har säljerfarenhet och ambitionen utvecklas inom försäljning.

Vi söker dig som har dokumenterad säljerfarenhet och förstår värdet av en hög närvaro ute på fältet. Du har minst gymnasiekompetens och en god teknisk förståelse. Erfarenhet från Installationsföretag och Industriföretag är meriterande.

Du är;
  • Driven, ansvarsfull med ett stort affärsintresse.
  • Ser vikten av att vara en del i ett lag för att uppnå bästa resultat
  • Du älskar att bearbeta och utveckla kunder samt bygga långsiktiga relationer
  • Är resultatinriktad och tänker att mål är till för att nås
  • Du är professionell i din framtoning och står för företagets värderingar
  • Din datorvana är mycket god och du uttrycker dig väl i tal och skrift
  • Du arbetar strukturerat och har en analytisk förmåga
  • Förstår värdet av god service och är duktig på att etablera nya relationer
Arbetet ställer höga krav på kundvård och det är därför viktigt att du har hög initiativförmåga, är van att ta ansvar för dina uppgifter och driva processer framåt. Som fältsäljare hos oss ska du vara kundfokuserad och engagerad samt vara lätt att samarbeta med och ha en positiv inställning.

Presentationer ingår i ditt arbete så vana med Officepaketet ser vi som önskvärt.

Vi erbjuder dig en stimulerande befattning i ett internationellt tillväxtföretag med starkt varumärke som präglas av mycket energi och glädje. Du får goda utvecklingsmöjligheter lokalt och globalt, en inspirerande arbetsplats med glada och duktiga kollegor. Vi erbjuder dig en marknadsmässig lön och kontinuerligt kompetensutveckling. Vi har även ett mycket bra introduktions- och utbildningsprogram för att ge dig optimala förutsättningar att lyckas väl i rollen. En del i utvecklingen är att genomgå utbildning i olika steg inom ramarna för Svenska Würth Akademien. Produkt- och säljutbildning ges kontinuerligt.

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Placeringsort: Eskilstuna med omnejd

Övrigt: Krav på B-körkort

I tjänsten ingår tjänstebil, dator och mobiltelefon.

Välkommen med din ansökan till oss senast 10 december 2019. Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Kontaktperson för rekryteringen är Regionchef Helena Wiktelius, tlf 070-3743014
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.