Marketing communication manager-social/digital specialist

Marketing communication manager-social/digital specialist

Vi tror på ett arbetsklimat som kännetecknas av respekt för individen. Tillsammans med utmanande och stimulerande uppgifter gör det Volvokoncernen till en intressant arbetsplats. Vi tror att varje anställd har förmåga och beslutsamhet att förbättra vår affärsverksamhet. Och vi tror att en ansvarsfull verksamhet omfattar miljöaspekter, etik, mänskliga rättigheter och sociala värderingar. Det här är vad vi står för och det här är vårt sätt att göra affärer.

Vi söker nu en Marketing communication manager - med specialistkompetens inom social- / digital media. Har du ett genuint intresse för marknad, kommunikation, digital- och social media? I så fall får du möjlighet att jobba i ett värderingsstyrt företag med ett pålitligt och kompetent team. Om du är ödmjuk, gillar att vara spindeln i nätet och arbetar kundfokuserat och strukturerat kommer du att trivas bra här.

Arbetsbeskrivning:

Marketing Communication and Content team inom Försäljningsregion EMEA ansvarar för att leverera allt marketing content i Volvo CEs regionala kanaler samt varumärkeshantering och skyltprojekt. De regionala kanalerna sträcker sig från viktiga Volvo CE-evenemang och utställningar till mer specifika digitala kanaler, som webb- och sociala medier, och även digital- och tidskriftsreklam. Avdelningen leder innehållsproduktionen i samverkan med ett stort antal leverantörer, samtidigt som man stöder hubbar och marknader direkt med sina specifika marknadskommunikationsbehov. Avdelningen är ett mångkulturellt team, huvudsakligen baserat i Eskilstuna, men med kollegor runt i EMEAs försäljningsregion. Några av dina arbetsuppgifter är:
  • Initiera, driva och samordna marknadsföringskommunikationsaktiviteter för relevant marknad
  • Producera och driva marknadsföringsinnehåll för specificerat område/ projekt, som gäller för alla marknadsföringskanaler
  • Koordinera marknadsföringskommunikation som en viktig kontakt och/ eller specialistområde
  • Supportera Global Communication i delade aktiviteter
  • Uppföljning av aktiviteter enligt plan och tilldelad budget
  • Resor förekommer i tjänsten
Kvalifikationer:

Du är en förbättringsorienterad och kundfokuserad person med ett genuint intresse för marknadsföring, kommunikation, digital- och social media. Du får ofta höra att du vinner förtroende genom ditt kommunikativa och ödmjuka sätt - att du får människor med dig och skapar tillit. Du är en trygg person med en personlig mognad, som är duktig på att projektleda och stötta dina medarbetare i daglig problemlösning. Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet inom marknad, kommunikation, digital- och social media. Du har erfarenhet av att arbeta i ett större internationellt bolag. Du har adekvat utbildning för tjänsten och du har förmågan att kommunicera flytande på både svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Volvo CE:

Omfattning:
Heltid


Sista ansökningsdag:
2018-08-26, Urval påbörjas v. 35

För information: Rekryteringskonsult Malin Brock, malin.brock@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Malin Brock
Telefon 0733434356
Område Eskilstuna
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 26 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Volvo Construction Equipment, one of the world's leading providers of products and services to the construction industry under the brands Volvo, SDLG and Terex Trucks. You will be part of a global and diverse team of highly skilled professionals who work with passion, trust each other and embrace change to stay ahead. We make our customers win.