Linjemontör region- och stamnät – Vattenfall Services Östra Svealand

Linjemontör region- och stamnät – Vattenfall Services Östra Svealand

Vattenfall Services företagskultur präglas av ett högt säkerhetstänk och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Avdelning Regionledningar Mellan inom Construction Services söker nu en linjemontör till Östra Svealand. Vi är ett engagerat och drivet gäng som arbetar med projekt och underhållstjänster för region- och stamnätsledningar. Är du en ansvarstagande person med högt säkerhetstänk som trivs i ett fritt och omväxlande arbete, då är det här jobbet rätt för dig!

Din roll som linjemontör
I denna tjänst kommer du i första hand att arbeta med underhåll. Constructions uppdrag inom Vattenfall Services är att driva underhållsuppdrag och stora projekt på stam- och regionnät, 40-400 kV.

Underhållsuppdragen, som kan vara planerade eller akuta, ställer höga krav på att vara lösningsorienterad och ta snabba beslut. Projekten är noga planerade och löper under kortare eller längre tid. Allt vi gör präglas av hög säkerhet från planering till genomförande.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, utvecklande och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter att påverka din arbetssituation i en självständig roll. Vi arbetar oftast i team, men utför också enskilt arbete. I första hand kommer arbetsområdet vara Östra Svealand, tjänsteresor och övernattningar är en naturlig del av arbetet. Vattenfall Services har hela Sverige som arbetsfält, "vi åker dit där jobben finns".

Dina kvalifikationer
Du har någon form av el- eller byggteknisk utbildning på gymnasienivå och tidigare erfarenhet av att arbeta som linjemontör. Erfarenhet av arbete på hög höjd är ett krav. Har du arbetat med underhåll och projekt inom region- och stamnät (40-400 kV) är det meriterande.

Du är en ansvarsfull kollega med högt säkerhetstänk och god initiativ- och problemlösningsförmåga. Att du levererar god service och kvalitet till våra kunder, agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap ser vi som självklart. Du talar och skriver svenska, gärna också engelska. Bilresor hör till vardagen, B-körkort är ett krav.

Placeringsort
Vi tillämpar hemstationering, ange bostadsort i din ansökan.

Mer information
Ansök via vår annons på vattenfall.se/jobb senast den 21 mars, 2021. Har du frågor om din ansökan eller ansökningsportalen, kontakta rekryterare Ingela Skoog, tfn 0730-243 164. För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Stefan Dahlberg, tfn 070-246 54 99.

Fackliga representanter
Sven Johannesson Unionen, Jonas Blomgren, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors, Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 21 mars, 2021.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Linkedin Vattenfall Services Nordic AB

Instagram vattenfallservices
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (19 dagar kvar)