Vi utökar nu vår verksamhet och söker därför en Snickare för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Du som söker skall ha god samarbetsförmåga, vara lösningsorienterad och flexibel.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande. Då husvagnar och husbilar har mycket inredning och konstruktion av trä så söker vi en händig person med känsla för finsnickeri och problemlösning. Vi lagar, demonterar och monterar ex kök, garderober och duschutrymmen i fordonen. Även golv, väggar och tak kan behövas lagas och bytas.

För den som vill vidareutvecklas finns möjlighet att även lära sig leveransservice, reparationer och nymontering av tillbehör. Vi jobbar även med 12 volts-el, gasol och vatten.

B-körkort är ett krav.

Våra kunder är kapitalstarka och har höga krav och förväntningar på produkterna de köper. Vårt motto är att leva upp till dessa och ge kunden bra service både före och efter köpet. Där har du som serviceman i verkstaden ett stort ansvar att förvalta kundens förtroende åt företaget. För kunden har servicen efter köpet stor betydelse var han gör sitt nästa husvagnsinköp. Du som söker skall vara social och kunna ta kunder på ett bra och trevligt sätt.

Tycker du beskrivningen passar in på dig kan vi berätta att du är välkommen till ett stimulerande men också krävande arbete
inom den roligaste av branscher nämligen fritid och nöjen. Som medarbetare hos oss blir du en i vårt härliga gäng som har roligt på jobbet och jobbar hårt även när de flesta vill vara lediga, nämligen sommaren. Vi måste finnas tillhands när våra kunder behöver oss.

Kom ihåg att skriva vad du gör idag och varför du söker detta jobb.

Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida www.tumbo.se.

Ansökan mailas till cecilia@tumbo.se

Löpande urval kommer att ske så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är 2019-03-25. Välkommen med din ansökan!

Frågor besvaras av verkmästare
Magnus Niburg 016-200 68 83 eller personalansvarig
Cecilia Östling 016-200 68 74

Vi har valt att genomföra denna rekrytering själva och undanber oss samtal från telefonförsäljare från andra jobbsökarsajter!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tumbo.se
Sista ansökningsdag 25 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tumbo Husvagnar AB är ett familjeföretag med ca 50 anställda. Vi finns i Tumbo 1,5 mil från Eskilstuna, 3,5 mil från Västerås. Verksamheten är försäljning av husvagnar och husbilar, både nytt (Dethleffs, Sunlight, Hobby, Bürstner, Dreamer och Rapido) och begagnat. Företaget är inne i en expansiv fas och har just flyttat in i en helt nybyggd anläggning på 7.500m2 med en stor och funktionell verkstad.