Reservdelsman/Lageransvarig

Reservdelsman/Lageransvarig

Företaget söker nu en Reservdelsman och Lageransvarig till vår verkstad för tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse.

Du som söker skall ha erfarenhet från arbete med lager och reservdelshantering inom fordonsverkstad eller liknande, samt ha mycket god datorvana då vi hanterar många olika data- och reservdelsprogram. Du bör äga stort ordningssinne och sörja för god ordning och reda i allt du gör. Du kommer att ansvara för reservdelsförsörjningen till våra mekaniker i verkstan och blir länken mellan butik/lager och verkstad. Det är viktigt att du är självgående.

Vi söker dig som har god social kompetens och som även tål att omgivningen ställer krav på dig. Vi har periodvis ett mycket högt tempo och kundtryck varför du måste ha hög stresströskel och ett flexibelt arbetssätt. Vårt motto är att leva upp till våra kunders höga krav och förväntningar och ge kunden bra service både före och efter köpet. Där har du som reservdelsman ett stort ansvar att förvalta kundens förtroende åt företaget.

Tycker du beskrivningen passar in på dig är du välkommen till ett stimulerande men också krävande arbete inom den roligaste av branscher, nämligen fritid och nöjen.

Som medarbetare hos oss blir du en i vårt härliga gäng som har roligt på jobbet och jobbar hårt även när de flesta vill vara lediga, nämligen sommaren. Vi måste finnas tillhands när våra kunder behöver oss.

Kom ihåg att skriva vad du gör idag och varför du söker detta jobb.

Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida www.tumbo.se.

Ansökan mailas till cecilia@tumbo.se

Löpande urval kommer att ske så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast den 25 mars.

Frågor besvaras av
Cecilia Östling 016-200 68 74 eller
Magnus Niburg 016-200 68 83

Vi undanber oss samtal från telefonförsäljare från andra jobbsökarsajter!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tumbo.se
Sista ansökningsdag 25 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tumbo Husvagnar AB är ett familjeföretag med ca 50 anställda. Vi finns i Tumbo 1,5 mil från Eskilstuna, 3,5 mil från Västerås. Verksamheten är försäljning av husvagnar och husbilar, både nytt (Dethleffs, Sunlight, Hobby, Bürstner, Dreamer och Rapido) och begagnat. Företaget är inne i en expansiv fas och har just flyttat in i en helt nybyggd anläggning på 7.500m2 med en stor och funktionell verkstad.