Mekaniker

Mekaniker

Tumbo Husvagnar AB är ett familjeföretag med ca 50 anställda. Vi finns i Tumbo, 1,5 mil från Eskilstuna, 3,5 mil från Västerås. Verksamheten är försäljning av husvagnar och husbilar, både nytt (Dethleffs, Sunlight, Hobby, Bürstner och Rapido) och begagnat. Företaget är inne i en expansiv fas och för fem år sedan flyttade vi in i en helt nybyggd anläggning. Vi har just färdigställt en utbyggnad av vår verkstad som nu är 3.000m2 stor. Det ger oss en stor och funktionell verkstad med
36 verkstadsplatser och en egen
lackverkstad med stor lackbox. Vi är en Fiat Professional auktoriserad verkstad. Vår totala verksamhet är på 10.000m2.

Vår nybyggda verkstad på totalt 3.000m2 står nu färdig för inflyttning och vi söker därför Mekaniker för tillsvidareanställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi söker både husvagns- och husbilsmekaniker samt Fiat-mekaniker till vår nya moderna verkstad.

Du som söker skall ha god samarbetsförmåga, vara lösningsorienterad och flexibel. Arbetsuppgifterna för husvagns- och husbilsmekaniker är av karaktären leveransservice, fuktkontroller, inbyteskontroller, reparationer och nymontering av tillbehör. Arbetet omfattar även felsökning, framförallt inom el, gasol och vatten. El kunskap, framförallt erfarenhet av 12 volt, är meriterande då det förekommer överallt i husvagnar och husbilar. Som Fiatmekaniker jobbar du mer traditionellt med motor och chassi på våra husbilar.

· B-körkort är ett krav

Våra kunder är kapitalstarka och har höga krav och förväntningar på produkterna de köper. Vårt motto är att leva upp till dessa och ge kunden bra service både före och efter köpet. Där har du som serviceman i verkstaden ett stort ansvar att förvalta kundens förtroende åt företaget. För kunden har servicen efter köpet stor betydelse var han gör sitt nästa husvagnsinköp.

Tycker du beskrivningen passar in på dig kan vi berätta att du är välkommen till ett stimulerande men också krävande arbete inom den roligaste av branscher nämligen fritid och nöjen. Som medarbetare hos oss blir du en i vårt härliga gäng som har roligt på jobbet och jobbar hårt även när de flesta vill vara lediga, nämligen sommaren. Vi måste finnas tillhands när våra kunder behöver oss.

Kontakt och ansökan

Senaste ansökningsdag 2021-08-30. Kom ihåg att skriva vad du gör idag och varför du söker detta jobb.
Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida www.tumbo.se. Frågor besvaras av personalansvarig Cecilia Östling 016-200 68 74. Sök tjänsten via vår
hemsida:

https://tumbo.se/foretaget/lediga-tjanster/

Löpande urval kommer att ske. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vi har valt att genomföra denna rekrytering själva och undanber oss samtal från telefonförsäljare från andra jobbsökarsajter.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tumbo.se
Sista ansökningsdag 19 sept 2021 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tumbo Husvagnar AB är ett familjeföretag med ca 50 anställda. Vi finns i Tumbo 1,5 mil från Eskilstuna, 3,5 mil från Västerås. Verksamheten är försäljning av husvagnar och husbilar, både nytt (Dethleffs, Sunlight, Hobby, Bürstner, Malibu, Roadcar, Dreamer och Rapido) och begagnat. Företaget är inne i en expansiv fas och flyttade 2016 in i en helt nybyggd anläggning på 7.500m2 med en stor och funktionell verkstad. Vi har just byggt ut verkstaden till totalt 3.000m2 vilket ger anläggningen en total yta på 10.000m2.