Kundmottagare

Kundmottagare

Vi är ett familjeföretag med ca 45 anställda beläget 1,5 mil från Eskilstuna, 3,5 mil från Västerås. Verksamheten är försäljning av husvagnar och husbilar, både nytt (Dethleffs, Sunlight, Hobby, Bürstner och Rapido) och begagnat. Företaget är inne i en expansiv fas och 2016 flyttade vi in i en helt nybyggd anläggning på 7.500m2 med en stor och funktionell verkstad.

Tack vare stor efterfrågan på våra produkter söker vi nu en Kundmottagare för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Du som söker skall ha god samarbetsförmåga, vara lösningsorienterad och flexibel.

Vi söker dig som har god social kompetens, vana från kundmottagning, vilket innebär god kunskap inom data, administration, order och fakturering, samt har fordonstekniskt kunnande. Vana från skadereglering via försäkringsbolag är meriterande. Arbetsuppgifterna består i att betjäna och boka in kunder både via telefon och över disk samt fördela arbetet på mekanikerna. Även garantihandläggning förekommer i kundmottagningen.

För att trivas på denna tjänst bör du vara självgående och även tåla att omgivningen ställer krav på dig. Vi har periodvis ett mycket högt tempo och kundtryck varför du måste ha hög stresströskel och ett flexibelt arbetssätt.

Våra kunder är kapitalstarka och har höga krav och förväntningar på produkterna de köper. Vårt motto är att leva upp till dessa och ge kunden bra service både före och efter köpet. Där har du som kundmottagare ett stort ansvar att förvalta kundens förtroende åt företaget. För kunden har servicen och kundbemötandet efter köpet stor betydelse var han gör sitt nästa inköp.

Tycker du beskrivningen passar in på dig kan vi berätta att du är välkommen till ett stimulerande men också krävande arbete inom den roligaste av branscher nämligen fritid och nöjen. Som medarbetare hos oss blir du en i vårt härliga gäng som har roligt på jobbet och jobbar hårt även när de flesta vill vara lediga, nämligen sommaren. Vi måste finnas tillhands när våra kunder behöver oss.

B körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan

Senaste ansökningsdag 2020-10-31. Löpande urval kommer att ske så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Frågor besvaras av personalansvarig Cecilia Östling 016-200 68 74. Välkommen med din ansökan via vår hemsida:

https://tumbo.se/foretaget/lediga-tjanster/

Ansökan ska bestå av ett personligt brev samt cv. Kom ihåg att skriva vad du gör idag och varför du söker detta jobb. Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida www.tumbo.se.

Vi har valt att genomföra denna rekrytering själva och undanber oss därför samtal och mail från rekryteringsföretag!
Mer info
Kontaktperson Cecilia Östling
Telefon 0162006868
Email Mejla Cecilia Östling
Område Eskilstuna
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tumbo.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I branschen sedan 1965!

I mer än 50 år har vi jobbat för att våra kunder ska kunna köpa, hyra, sälja eller byta husbil eller husvagn på ett tryggt och säkert sätt. Genom att erbjuda ett brett sortiment och hög kompetens har Tumbo Husvagnar vuxit till en ledande aktör på den svenska husbils- och husvagnsmarknaden. Läs mer om oss på vår hemsida www.tumbo.se