Butikssäljare

Butikssäljare

Tumbo Husvagnar AB är ett familjeföretag med 45 anställda.

Vi finns i Tumbo 1,5 mil från Eskilstuna, 3,5 mil från Västerås.

Verksamheten är försäljning av husvagnar och husbilar, både nytt (Dethleffs, Sunlight, Bürstner, Hobby, Rapido, Dreamer och Roadcar) och begagnat. Vi har även en stor, välsorterad butik samt serviceverkstad. Vi är ett framgångsrikt företag inom vår bransch.

Företaget söker nu en butikssäljare på deltid till vår tillbehörsbutik för tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse.

Du som söker skall ha erfarenhet från butiksarbete och gärna lager och reservdelshantering samt ha mycket god datorvana då vi hanterar många olika data- och reservdelsprogram. Du bör äga stort ordningssinne och sörja för god ordning och reda i allt du gör. Du kommer att tillsammans med två kollegor ansvara för vår kundbutik samt reservdelsförsörjningen till våra mekaniker i verkstan och blir en länk mellan butik/lager och verkstad. Det är viktigt att du är självgående.

Det dagliga arbetet i butiken innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och på lager, samt upplockning av varor. Du kommer att arbeta med offert och orderhantering, samt inköp och förhandlingar med leverantörer, vilket ställer krav på att hantera affärssystem och ha ett affärssinne. Personalen i butiken ansvarar för sortiment, logistik, urval och exponering.

Arbetet ställer krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Arbetet innebär även mycket helgarbete.

Vi söker dig som är en lagspelare och trivs att arbeta i ett team men samtidigt är självgående, har ambitioner, och även tål att omgivningen ställer krav på dig. Vi har periodvis ett mycket högt tempo och kundtryck varför du måste ha hög stresströskel och ett flexibelt arbetssätt. Vårt motto är att leva upp till våra kunders höga krav och förväntningar och ge kunden bra service både före och efter köpet. Där har du som butiksmedarbetare ett stort ansvar att förvalta kundens förtroende åt företaget.

Tycker du beskrivningen passar in på dig är du välkommen till ett stimulerande men också krävande arbete inom den roligaste av branscher, nämligen fritidsfordon.

Kom ihåg att skriva vad du gör idag och varför du söker detta jobb. Ange också vilken vana du har från butik samt vilken nivå din datorkunskap ligger på.

Tjänsten är på deltid ca 50-75%. Möjlighet till heltid under vår och sommar.

Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida www.tumbo.se.

Ansökan, bestående av ett personligt brev samt cv, skickas via formuläret på vår hemsida https://tumbo.se/foretaget/lediga-tjanster/Löpande urval kommer att ske så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är 2020-01-31.

Frågor besvaras av Cecilia Östling 016-200 68 74.

Vi har valt att genomföra denna rekrytering själva och undanber oss därför samtal och mail från rekryteringsföretag och sajter som erbjuder rekryteringshjälp!
Mer info
Kontaktperson Cecilia Östling
Telefon 016-200 68 74
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tumbo.se
Sista ansökningsdag 9 feb 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tumbo Husvagnar AB är ett familjeföretag med ca 50 anställda. Vi finns i Tumbo 1,5 mil från Eskilstuna, 3,5 mil från Västerås. Verksamheten är försäljning av husvagnar och husbilar, både nytt (Dethleffs, Sunlight, Hobby, Bürstner, Dreamer och Rapido) och begagnat. Företaget är inne i en expansiv fas och har just flyttat in i en helt nybyggd anläggning på 7.500m2 med en stor och funktionell verkstad.