Allbilsmekaniker

Allbilsmekaniker

Tumbo Husvagnar AB är ett familjeföretag med ca 50 anställda. Vi finns i Tumbo, 1,5 mil från Eskilstuna, 3,5 mil från Västerås. Verksamheten är försäljning av husvagnar och husbilar, både nytt (Dethleffs, Sunlight, Hobby, Bürstner, Rapido, Malibu, Itineo, Dreamer, Roadcar och Globecar) och begagnat. Företaget är inne i en expansiv fas och för sex år sedan flyttade vi in i en helt nybyggd anläggning. Vi har just färdigställt en utbyggnad av vår verkstad som nu är 3.000m2 stor. Det ger oss en stor och funktionell verkstad med 36 verkstadsplatser och en egen lackverkstad med stor lackbox. Vi är en Fiat Professional auktoriserad verkstad. Vår totala verksamhet är på 12.000m2.

Till vår nybyggda verkstad söker vi nu en Allbilsmekaniker för tillsvidareanställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Du som söker skall ha god samarbetsförmåga, vara lösningsorienterad och flexibel. Som mekaniker jobbar du med motor och chassi på våra husbilar. Vi ser gärna att du har jobbat några år i branschen och har god vana av felsökning.

· B-körkort är ett krav

Våra kunder är kapitalstarka och har höga krav och förväntningar på produkterna de köper. Vårt motto är att leva upp till dessa och ge kunden bra service både före och efter köpet. Där har du som serviceman i verkstaden ett stort ansvar att förvalta kundens förtroende åt företaget. För kunden har servicen efter köpet stor betydelse var han gör sitt nästa husvagnsinköp. Du som söker skall vara social och kunna ta kunder på ett bra och trevligt sätt.

Tycker du beskrivningen passar in på dig kan vi berätta att du är välkommen till ett stimulerande men också krävande arbete inom den roligaste av branscher nämligen fritid och nöjen. Som medarbetare hos oss blir du en i vårt härliga gäng som har roligt på jobbet och jobbar hårt även när de flesta vill vara lediga, nämligen sommaren. Vi måste finnas tillhands när våra kunder behöver oss.

Kontakt och ansökan
Senaste ansökningsdag 2022-11-20. Kom ihåg att skriva vad du gör idag och varför du söker detta jobb. Löpande urval kommer att ske. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida www.tumbo.se. Frågor besvaras av personalansvarig Cecilia Östling 016-200 68 74 eller verkstadsansvarig Magnus Niburg 016-200 68 80.

Sök tjänsten via vår hemsida:
https://tumbo.se/foretaget/lediga-tjanster/

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Cecilia
Email Mejla Cecilia
Område Eskilstuna
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tumbo.se
Sista ansökningsdag 25 dec 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tumbo Husvagnar AB är ett familjeföretag med ca 50 anställda. Vi finns i Tumbo 1,5 mil från Eskilstuna, 3,5 mil från Västerås. Verksamheten är försäljning av husvagnar och husbilar, både nytt (Dethleffs, Sunlight, Hobby, Bürstner, Dreamer, Rapido, Itineo, Malibu, Roadcar och Globecar) och begagnat. Företaget är inne i en expansiv fas och för sex år sedan flyttade vi in i en helt nybyggd anläggning.Vår totala verksamhet är på 12.000 m2.