Tranpenad söker Teamledare till Eskilstuna!

Tranpenad söker Teamledare till Eskilstuna!

Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Teamledare hos vår kund är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att coacha våra medarbetare samt arbeta i produktion med orderplock. Du kommer att arbeta 50% med personal, 50% i produktion. Som Teamledare stöttar du konsultchef med att se till att medarbetarna når de målsättningar som är satta.


Arbetsuppgifter

  • Coacha och ha feedbacksamtal med våra medarbete
  • Introduktion och utbildning av nya medarbetare
  • Övrigt förekommande administrativa uppgifter
  • Orderplock
Om dig som söker
Vi söker dig som trivs i en miljö med mycket kontakter och har god kommunikativ förmåga. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang. Du behöver kunna arbeta självständigt, vara driven och se vad som behöver göras. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det också blir rätt.

Krav
  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av truckkörning med ledastaplare samt motviktstruck
Meriterande
  • Körkort B
  • Arbetat med handskanner tidigare
  • Tidigare erfarenhet av arbete som teamledare eller likvärdigt inom lager
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness och Actic!

Övriga villkor

Arbetstider: 07.00-16.00 alternativt 09.00-18.00.
Omfattning
: Heltid.
Lön
: Enligt gällande kollektivavtal.
Start
: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Om Tranpenad
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan


Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 sept 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att företag och människor ska växa. Idag är vi en av Sveriges största bemanningsföretag med omkring 2 000 medarbetarer. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om.