Lagermedarbetare till läkemedelskund

Lagermedarbetare till läkemedelskund

Vi letar efter dig som söker ett långsiktigt arbete, har arbetslivserfarenhet och trivs med att arbeta på lager. Är det dig vi söker?Om tjänsten
Nu söker Tranpenad en lagermedarbetare till vår kund i Nykvarn/Eskilstuna. Dina arbetsuppgifter kommer variera mellan allt från lossning och lastning, till orderplock och truckkörning. Hos oss blir man anställd som ambulerande konsult vilket innebär att man kan få jobba på olika företag och med varierande tider.

För att vara aktuell för just detta uppdrag så behöver du ha erfarenhet från lager och vara flexibel i att arbeta på två olika orter i Sörmland.

Arbetsuppgifter
  • Orderplock
  • Truckkörning
  • Lossning och lastning
Om dig som söker
Du som söker har erfarenhet av lager. Vi tror att du är skicklig, pålitlig och flexibel. Trivs du dessutom med högt tempo och prioriterar säkerhet är det ett stort plus.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det också blir rätt. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang

Krav
  • Körkort B
  • Truckkort A+B(6)
  • Obehindrat svenska i tal och skrift
Meriterande
Vidare ser vi gärna att du har ambitioner att utvecklas inom lager och terminal. Att du har tidigare erfarenhet av arbete inom lager är mycket meriterande.

Vad vi kan erbjuda dig
Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness och Actic!

Övriga villkor

Arbetstider: Dagtid kl. 07:00-16:00

Lön: Enligt kollektivavtal.

Start: OmgåendeOm Tranpenad


Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa behöver du genomföra så snart som möjligt efter att du fått testlänken skickad till dig från testleverantören Alva Labs.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 aug 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi arbetat för att få företag och människor att växa. Vi började i liten skala och har växt till den position där vi befinner oss i idag - med omkring 2 000 konsulter i flera städer.

Genom att hitta kompetenta konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar, blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om. Bli en Tranpenadare du också!