Koordinator till logistikföretag i Eskilstuna

Koordinator till logistikföretag i Eskilstuna

Tranpenad söker för uppdrag hos kund en noggrann och ansvarsfull koordinator med erfarenhet från logistikbranschen - är det dig vi söker?

Om tjänsten

Nu söker vi på Tranpenad en koordinator till välkänt logistikföretag i Eskilstuna och Kjula industriområde. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att med hjälp av vårt VMS system räkna ut nyckeltal, KPI: er samt kvalitetsarbete. Vidare kommer du att delta i, protokollföra, samt vid behov leda kund-och leverantörsmöten.

Arbetsuppgifter:
  • Personalplanering
  • Orderhantering
  • Transportbokningar
  • Leveranssäkerhet
OM DIG SOM SÖKER

Personen vi söker ska med stort engagemang och noggrannhet säkerhetsställa verksamhetens processer och flöden. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av distribution, logistik samt någon form av arbetsledning. Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom logistik, transportplanering och är van att arbeta med order och lagerhantering.

Som person är du noggrann, driven och ansvarsfull, och arbetar proaktivt för att driva dina projekt framåt mot goda resultat. Vi ser gärna att du som person är serviceinriktad och bra på att bemöta kontakter såväl internt som externt.

Krav:
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Goda IT-kunskaper och systemförståelse.
  • Tidigare erfarenhet av distribution och logistik.
VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

Övriga villkor

Arbetstider: Varannan vecka arbetstid 06:00-15:00, varannan veckan kl. 10:00-19:00

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt kollektivavtal

Tjänsten inleds som en konsultanställning via oss på Tranpenad, som sedan övergår i en tillsvidareanställning hos kunden.

Om oss på tranpenad

Tranpenads värdeord "Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande" har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 apr 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bemanningsföretaget Tranpenad startades 1999. Vi har sedan dess arbetat för att få företag och människor att växa.

Vår verksamhet började i liten skala och har växt till den position vi befinner oss i idag - med omkring 1 800 konsulter och etablering i flera städer.

Genom att hitta kompetenta och arbetsvilliga konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar - blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om.

VI arbetar kontinuerligt för att hitta motiverade och kompetenta konsulter som trivs och vill utvecklas tillsammans med oss - är du en av dem?