Är du student och vill arbeta extra som terminalarbetare?

Är du student och vill arbeta extra som terminalarbetare?

Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Nu söker vi på Tranpenad studenter som vill jobba extra inom lager vid sidan av sina studier till välkänt logistikföretag i Eskilstuna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning, orderplock, inleveranser/utleveranser, packning, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager och terminal.

Arbetsuppgifter:
  • Orderplock
  • Truckkörning
  • Terminalarbete
  • Packning
OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Du ska vara tillgänglig för jobb cirka 1-3 dagar i veckan, samt vara bekväm med att arbeta kvällar och nätter då det är då arbetstiderna är förlagda. Du förstår vikten av att passa tider och gillar att arbeta i högt tempo och har inga problem att hugga i! Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att köra ledstaplare-och motviktstruck.

Krav:
  • Du måste ha fyllt 18 år
  • Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
  • Kunna föra dig på svenska i tal och skrift
  • Truckkort A1-4 + B1-4
Meriterande:
  • Körkort B
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom lager
Eftersom du kan bli bokad på arbetspass med kort varsel är det till stor fördel om du är flexibel med dina tider.

Vad vi kan erbjuda dig

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

Övriga villkor

Arbetstider: Kvälls-och nattarbete.

Omfattning: Extra vid annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Lön: Enligt kollektivavtal.

Start: Omgående.

Om oss på tranpenad

Tranpenads värdeord "Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande" har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bemanningsföretaget Tranpenad startades 1999. Vi har sedan dess arbetat för att få företag och människor att växa.

Vår verksamhet började i liten skala och har växt till den position vi befinner oss i idag - med omkring 1 800 konsulter och etablering i flera städer.

Genom att hitta kompetenta och arbetsvilliga konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar - blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om.

VI arbetar kontinuerligt för att hitta motiverade och kompetenta konsulter som trivs och vill utvecklas tillsammans med oss - är du en av dem?