TNG söker en HR-partner till kund i Eskilstuna

TNG söker en HR-partner till kund i Eskilstuna

TNG söker en HR-BP / HR-partner till vår kund i Eskilstuna för ett längre uppdrag med start omgående.

TNG söker för kunds räkning en HR-BP / HR-partner till Eskilstuna med start omgående. Det är ett längre konsultuppdrag och du kommer arbeta 75 % med breda uppgifter inom HR.

Vi söker dig som vill arbeta både som konsult eller underkonsult.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en bred roll där du ges möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom HR.

Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av goda förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och en marknadsmässig lön.

Dina framtida arbetsuppgifter

Några av dina framtida arbetsuppgifter är:
  • Stötta chefer i det dagliga personalarbetet
  • Arbetsrätt
  • Löneförhandling
  • Rehabiliteringsärenden
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara anställd av TNG och arbeta ute hos vår kund i Eskilstuna under hela uppdraget. Det är en deltidstjänst på 75% och pågår under en längre tid.

Vi söker dig som vill arbeta både som konsult och underkonsult.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom Personalvetare eller motsvarande samt minst två års arbetslivserfarenhet av HR-arbete. Som person är du kundorienterad och har god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du är flexibel, lätt anpassar dig till nya förutsättningar och trivs med att själv strukturera upp ditt arbete.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Maria Tedsjö
Telefon 0709764895
Område Eskilstuna
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 2 sept (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.