THISAB växer och vi rekryterar en svetsande teamledare till vår svetsgrupp.

THISAB växer och vi rekryterar en svetsande teamledare till vår svetsgrupp.

Arbetsuppgifterna innefattas av tillverkning av plåt-, rör- och stålkonstruktioner. Arbete i rostfritt/svartplåt, produktion i små serier och enstycksprojekt inom olika kundsegment. Vi är ett mindre företag, vilket gör att bred kompetens inom andra verkstadstekniska områden så som gasskärning, kantpressning, valsning, borrning mm är mycket meriterande.

Du har hög arbetsmoral och är bra på att hantera människor, du kommer att leda och fördela arbetet inom svetsgruppen i samråd med produktionsplaneringen och ett nära samarbete med övrig teamledare. Du kommer även att fungera som mentor för nya medarbetare och praktikanter.

Svetsgruppen består idag av ca sex till sju personer och även din huvudsakliga uppgift kommer bestå av svetsning och tillverkning. Du kan vara en person som vill ta nästa steg i din karriär och prova på ledarskapet av en mindre grupp. Oavsett din bakgrund så är din vilja att prestera och engagera den viktigaste egenskapen.

Som teamledare hos oss ansvarar du för att driva och utveckla din personalgrupp både när det gäller kompetens och tillverkningsmetoder. Du ska verka för en säker, effektiv och trivsam arbetsplats samt att kunna se förbättringsmöjligheter och lyssna in förslag från medarbetarna och se deras potential och vilja. Det är viktigt att få din personalgrupp att känna engagemang, delaktighet och ansvar. Vi ställer höga krav på en teknisk förståelse och framför allt hög kompetens och ett stort intresse för svetsning.

Eftersom branschen domineras av män uppmuntrar vi gärna kvinnliga sökanden.

Det är meriterande om du har:

Utbildning från gymnasiets industriprogram eller motsvarande utbildning.
God kunskap i ritningsläsning och mätteknik.
Dokumenterad erfarenhet från MIG/MAG, TIG-svetsning etc.
Verktygsvana och teknisk förståelse.
Vana att jobba med produktion i mindre serier med höga krav.
Tidigare erfarenhet från liknande arbeten.
Erfarenhet av enstycks- eller fixturtillverkning.
Erfarenhet av att vara gruppledare eller likvärdigt.
Erfarenhet av affärssystemet Monitor
Truckkort
Traverskort
B-körkort
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

THISAB, Torshälla Industrisvets AB, är ett tillverkande företag beläget i Torshälla. Vi är legoleverantör åt tillverkare av entreprenadmaskiner, maskiner för gruvindustrin, byggindustrin samt övrig industri. Vår produktion består av mindre återkommande serier, projekt till byggindustrin, fixturtillverkning och även andra enstycksprojekt.
Förutom legotillverkningen har vi en egen produkt i form av rostfria teleskopiska brand- och spolposter i olika utföranden. Företaget har haft en mycket stark utveckling de senaste åren och vi är idag 16 anställda och omsätter ca 43 miljoner SEK. Vi jobbar strategiskt för att ständigt utvecklas och ambitionen är att fortsätta växa.