Butikssäljare extra till Swedol i Eskilstuna

Butikssäljare extra till Swedol i Eskilstuna

Swedol är den professionella användarens multispecialist. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Swedol är en del av Swedolkoncernen.
Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom områdena Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service.
Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen cirka 3 miljarder kronor år 2017 och har cirka 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.
Vi söker dig som vill jobba extra med försäljning hos oss!

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter består av att tillhandahålla vårt sortiment, hela tiden med kunden i fokus. Våra kunder har höga förväntningar på teamet i butiken och en väldigt viktig del i arbetet är att vilja ge service samt att träffa nya och återkommande kunder dagligen. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning av både butikschef och kollegor som stöd. I butiken har vi produktområdena Yrkeskläder, Personligt skydd, Verktyg, Jord- och skogsbruk, Hydraulik, Lyft och last, Fordonsbelysning.

Vi söker dig som
Viktigast är att du brinner för service och försäljning. Som person är du driven, ansvarsfull, resultatinriktad och kommunikativ. Du bör ha tidigare erfarenhet av och kunskap inom våra produktområden men framför allt ett intresse för våra produkter och vår verksamhet. Vi tror att det här är ett bra extrajobb för dig som studerar och har ett intresse för försäljning och våra produkter. Har du kassavana så är det meriterande.

Om att arbeta hos oss
Vi arbetar utifrån vår värdegrund som har kunden i centrum. Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål. Vi samarbetar genom ett gemensamt förhållningssätt som är; enkelt, proffsigt, hjärta och driv. Det är så man känner igen oss, både som kollega och kund.

Vi erbjuder
Tjänsten avser ett vikariat varannan lördag samt extra vid behov. T o m 20190126, med möjlighet till förlängning!
Tillträde snarast.
Butikens öppettider är måndag-fredag kl 06:30-17 och lördag kl 10-14.
Vi har kollektivavtal och förmånliga personalrabatter i våra butiker.

Kontakta
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef Alexander 016-153591.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Skicka in din ansökan redan idag! Då urval och invervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.swedol.se
Sista ansökningsdag 9 okt (17 dagar kvar)
Visa var