Säljare

Säljare

Vi växer och stärker vårt säljteam och söker nu

Säljare - Förråd
Eskilstuna / Köping

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos oss är du en nyckelspelare hos kunder som har direktförsörjning av förbrukningsartiklar till deras arbetsplatser genom förråds-, skåps-, och/eller containerlösningar. Din uppgift blir att se till att dessa underhålls, inventeras och fylls på kontinuerligt efter kundens önskemål.

Du kommer också jobba med att fånga upp förfrågningar, samt identifiera nya affärsmöjligheter och lösningar för kunden. Du arbetar nära kundansvariga inne- och utesäljare för att säkerställa affären och kundens behov på bästa sätt. Arbetet som säljare passar dig som trivs i en varierande vardag där du får arbeta både administrativt och operativt ute hos kund.

Tillsammans med kundansvarig utesäljare kommer du jobba med att identifiera behov och nya affärsmöjligheter tillsammans, samt utveckla och etablera en långvarig relation med kund.

Du utgår ifrån någon av våra butiker i Eskilstuna eller Köping och rapporterar till distriktansvarig säljchef.

 

"Swedol-TOOLS-Grolls är ett stort företag med mycket energi och glädje. Vi befinner oss på en spännande förändringsresa där du som medarbetare erbjuds stora möjligheter till delaktighet och att kunna påverka vår resa framåt. Som ledare drivs jag av att utveckla mina medarbetare till att nå sin fulla potential samt att få ihop det viktiga samspelet mellan företages olika avdelningar.

Med våra olika varumärken bildar vi en stark helhetsleverantör med målet att skapa marknadens bästa och mest konkurrenskraftiga erbjudande till våra kunder. Vi skall även bli den marknadsledande leverantören inom yrkeskläder och järnhandelsvaror samt bli Sveriges bästa arbetsplats.

Vi lägger stort fokus på vårt interna förbättringsarbete för att ge gladare medarbetare. I detta arbete är det en självklarhet att involvera våra medarbetare för att hitta de bästa lösningarna. Vidare eftersträvar vi transparens och platt organisation. Vi är duktiga på att fira våra segrar och lyfta fram bra prestationer. Vår arbetsplats är en plats som vi alla spenderar en stor del av vår tid på och därför tycker vi att det är viktigt att man har roligt på jobbet."

- Stefan Sandin, försäljningschef KAM Sverige

 

Vi erbjuder
Swedol, TOOLS och Grolls som är en del av Alligo står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Bolaget arbetar också kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå.  

Vem trivs här?
Till rollen som säljare söker vi dig som är energisk, utåtriktad och duktig på att etablera och upprätthålla relationer. Du har ett stort driv, engagemang och intresse för att göra affärer och att sälja. Du har god initiativförmåga, är resultatorienterad, sätter upp höga mål och strävar efter att uppnå dem.

Du som söker rollen som säljare är självgående och van vid att strukturera upp och ta eget ansvar för dina uppgifter och driver processer framåt. Du förstår också vikten för att arbeta tillsammans med kollegor för att uppnå bästa resultat.

Kvalifikationer

  • Du har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna inom branschen
  • Du är självgående, arbetar strukturerat, noggrant och ser dig själv som en lagspelare som förstår vikten av samarbete
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska
  • Du har B-körkort 

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Alexandra Muñoz, 08-514 816 45 och Marie Gummerus, 08-514 816 42.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Alligo är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 10 miljarder kronor 2021 och har cirka 2300 anställda. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Vi vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.

Mer information om samgåendet kan du läsa om på www.alligo.com

Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Säljsupport, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds
Sista ansökningsdag 29 dec 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.